8 Eylül 2011 Perşembe

Onun Tanışmak önce İlişki Başlıyor


Yarın size harika bir fikir uyandırmak için gidiyoruz.

, Yatak yarış bilgisayarınızda açın ve önemli bir belge yazma başlar. Bayan Don Juan, sonunda evlenecek kadın ayrıntılı bir açıklama olabilir, ancak henüz karşılamak için.

Hayal gücünüzü kullanarak, yaşı, fiziksel özellikleri, eğitim ve kariyer hedefleri profil. Onun kişiliği, tavırları, ilgi alanları, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri anlatacağız. Onun hayat tecrübelerini ve sıkıntı ile nasıl o vurmuştur profil.

Daha da önemlisi, onu kişisel kusurları anlatacağız. (Bu bir fantezi kız, bu sizin gelecekteki eşi olduğunu unutmayın.) Onun görünüş, kişilik ve karakter detay kusurları. Hayatında bir noktada, o bu kusurları tanınan ve nasıl o bunları en aza indirmek için olumlu bir çaba var ne de anlatacağız.

En önemlisi, kendi egosunu koymak ve arzularını bir kenara ve Bayan Don Juan gerektirir ve sizden istediği şeylere tanımlamak. Bu belge yazmak için en zor kısmı olacak, ama bunu sürece tam olmayacak. Gerçekçi, o kadar çok ayrıntı ondan istediği her şeyi olduğu gibi tarif istediği her şeyi anlatacağım.

Belgeyi tamamladıktan sonra, küçük bir kopyasını çıktı ve cüzdanınızı yanınızda. Bu şekilde, Bayan Don Juan her zaman siz ve sizin bir parçanız olacak.

Daha sonra belgenin son kısmında belirtildiği gibi kendi gereksinimlerini ve isteklerini karşılamak için kendinizi geliştirebilirsiniz sürece iki karşılamak asla gerçekleşme gelecektir. Iki kanıtlanmış bir gerçeklik faktörlere dayalı bir kendi kendini iyileştirme rejimi geliştirmek:

1) Kadın Güven, Kontrol ve Mücadelesi ile erkek gerekir.
2) Kadın görünüyor, Para ve Güç ile erkek istiyorum.

Ilk etapta kapalı baş edeceğiz, spor salonunda. Çalışırken, böylece güven arttırıcı, duruş, anlık gelişmeler deneyim olacak. Daha iyi görünümlü bir vücut, zaman içinde gelecektir.

İlk antrenmanın ardından, yerel mağaza erkekler bölümüne gidersiniz. Bazı cilt ve saç ürünleri stok. Belki bazı kolonya almak. Eve geldiğinizde masanızda faturaları yükselen yığını görürsünüz, bu yüzden eski çek defteri çekin ve maliyesinin daha fazla dikkat ve zaman organize etmek çözmek. Phase One Bayan Don Juan ile ilişkisi başlamış olacağız.

Ay geçecek ve sabit bazı sonuçları görmeye başlarsınız. Vücudunuz daha zinde, daha temiz ve düzgün bir görünüm kabul olacak ve finansal gelişmeler oldukça büyük bir miktarda harcanabilir gelirin yaratmış olacaktır.

Böylece genel bilgi ve kelime geliştirerek daha fazla kitap okumak için çözecektir. Insanların etrafında daha fazla zaman geçirmek, böylece öğrenme, sosyal beceriler ve nasıl karizma terlemek çözmek. Artık bir kadının evine telefon numarası soran tereddüt.

Kendine güven düzeyinde artış, risk alma korkusu ortadan kaldırmıştır. Sürekli büyüyen ve gelişen süreç tadını çıkaracaksınız. Artık Bayan Don Juan için yapıyor olacak. Kendiniz için, kendinizi geliştirmek olacak.

Ay daha geçecek ve kendi karakter kişisel kusurları ortadan kaldırmış ve onları daha iyi, daha verimli çalışma alışkanlıkları ile yerini almıştır. Kontrol ve Challenge kaybedenler tarama ile öğrendi bu yana uzun olacak, çünkü sıklıkta Arkadaşları tarih değil, ama gitmek birkaç tarihleri ​​konuyla ilgilenen kadınların her zaman olacak.

Kendinizle barışık olmak ve böylece daha popüler sadece bir kişi, genel olarak daha mutlu olacaktır. Güç sadece kişisel başarıları sahip değil, aynı zamanda, yakın arkadaşlarınız ve aileniz ile geliştirilmiş olacak kalite ilişkileri.

Tam bir adam olacak. Bayan Don Juan gereksinimlerini ve arzularını tatmin olacaktır. Sadece o eti size görünecektir.

Cüzdan belge çekin ve son derece şaşıracaksınız. O, onun çok uzun zaman önce profili açıklanan hemen hemen her şeyi olacaktır. Onunla ilişkiniz Aşama sonra başlayacaktır.

Iki evli ve Bayan Don Juan, balayı, sık sık, onun için bir ilişki başladı anı olarak ilk defa o gördüm an için sevk edecektir. O "ilk görüşte aşk" olduğunu söyleyeceğim. O söylediği zaman o yalan olmaz. Bu sadece şeyleri ona bir bakış açısı olacaktır.

Ancak, o ilk kez tanıştığım zaman sadece onun fiziksel cazibe testi geçti biliyor. Ama, onunla ilişki uzun daha önce başlamış olacaktır. Bayan Don Juan istediği her şeyi olmaya karar başlamış ve kendi ego hiç saygı ile, bir koca ihtiyaçları olacaktır.

Biz çocuklar olarak genellikle ilişkiler sadece biz ona çarptım sonra başladığını düşünmek eğilimindedir. Doğru değil.

Onu karşılamak önce ilişki başlar.

Rencontres enseignements tirés des quatre Fabulous


4 Eylül 2011 Pazar

Büyük Bir İlk İzlenim Nasıl


Ben kenara güven ve cazibe sağlam bir temele sahip, bir, olağanüstü bir ilk izlenim yapmak için çok emin olmak için olduğunu gerçekleştirmek için geldim. Bir kız yaptığınız ilk izlenim, o bu noktadan itibaren sizi görür yolda büyük bir etkiye sahip.

Bu ilk izlenim, sizin kim olduğunuzu bir "örnek" gibi görünüyor. Ilk izlenim (yaklaşım), mat, öngörülebilir ve sıkıcı. O gibi. Yaklaşım yaygın ise, o sadece yatmak isteyen başka bir adam olarak göreceksiniz. Açık yürekli, kendine güvenen ve eğlenceli bir yaklaşım ise, o da bu şekilde göreceksiniz.

Ben, çok iyi görünümlü çocuklar ve aslında oldukça kendine güvenen ve eğlenceli etrafında tüm arkadaşlarım biliyoruz. Ama kız yaklaşım ve bu ilk izlenim kurmak, sık sık sinir ve öngörülebilir olarak rastlamak. Gibi bir şey:

"Ah, merhaba. Umm ben yardım edemem ama oda genelinde fark edemedikleri sana olabileceğini düşünüyor musunuz?"

Bu kez kız bunları bilmek aldığını düşünüyor gibi görünüyor ve bir kez onlar olduklarını ne kadar güveniyorsunuz ve eğlenceyi seven bu kız gösterebilir, bir tarih kız alabilirsiniz. Üzücü kısmı, ilk tarih bunu yapmak hiç. Onların kız 'ilk izlenim "öngörülebilir, sıkıcı, sinir, mat."

Tabii ki, ilk izlenimler uzun ömürlü olanlardır ve oyunda kalma çok ÇOK önemli olduğunu biliyoruz. Yani hiç bir demir kaplı bir yaklaşım, aslında prova ve uygulama mantıklı ve büyük bir imal.

Bu iş, bir öldürme satan ürünü ile ilgisi bulunmamış söyledi, ancak ne kadar iyi (reklam) ürün mevcut. Harika bir ürün (kişiliği, beden, vb) olabilir, ancak düzgün bir reklam değil, nereye giderseniz gidin, öldük.

Bir ilk izlenim yapıldıktan sonra, hayal hemen imal ve bu ilk izlenim üzerine inşa başlar. Iyi bir ilk izlenim ise, iyi bir görüntü zihninde yarattığı olacaktır.

Şimdi, en önemli parçasıdır. Ne ideal bir yaklaşım oluşturmaktadır?

Peki, ilk kapalı, biz olarak bizi görmek için bizim Bayan Mükemmel istediğiniz insanın ne tür bir açık bir vizyon istiyorum. İdeal olarak, biz onu bizim için, kendine güvenen, zeki, komik, ve iddialı olduklarını bilmek isterim. Değil mi?

Ve biz bu ilk tarihi almak istemiyorsanız biz ne kadar kendine güvenen ve eğlenceli onu göstermek için ilk tarih üzerine kuramazsınız. Bu nedenle, tüm bu harika özellikleri almak ve bunları düzgün bir paketi "örnek paket," ilk izlenim olarak adlandırılır. , Bize karşı büyük bir düşünce ve duygularını cazibe bir zincir reaksiyonu başlar.

Ben bu çok şey durulması kayda değer bir miktar zaman geçirdim. Çekici bir kız görünce yapacak ne kadar ve ne tür bir yaklaşım kendimi fazla sorulan ve üzerinde var.

İşte ben bugüne kadar ne olduğunu:

Diyelim ki ben, örneğin spor salonunda olduğumu söylüyor. Ben aşağıdaki yapacağız ilgi duyuyorum bir kız gördüğünüzde:

Adım

Benim duruşu sağlam olmasını sağlayacaktır. Baş yüksek, omuzlar biraz geriye doğru hizalaması. Lütuf ve güven ile yürümek.

Biz kimiz hakkında diğer insanlara anlatmak yola vermek 750,000 sözel olmayan işaretler olduğu bir gerçektir! Bu nedenle, o gördüğü, çok çok önemli olur. Abartmayın ve bir machoman ya da bir şey gibi dolaşmak, ancak hareketleri ve jestleri çok sakin, koordineli ve sağlıklı olduğundan emin olun.

Adım

Hafif göz teması. (Onu yönde yürümek gibi) sinir, ama sakin, rahat, kısa bir göz teması, "rahat" gözleri ile bazı göz teması yapacaktır.

Üçüncü Adım

Sakin ve açık yürekli bir sesle, şunları diyecektir: "Merhaba, James ediyorum ben burada önce etrafında görmedim (okul, mağaza, ne olursa olsun) bu spor salonuna yeni olmalıdır." Sakin ve rahat bir şekilde yapıldığı zaman, bu güveni gösterir.

Onun cevap vereyim.

"Ben size daha iyi tanımak için ise, kahve için davet etmek için gidiyorum Bunun anlamı tahmin ve kahve, çok kötü. Içmeyin eğer bana kahve içmek izleyebilirsiniz. Anlaştık mı?" Bu da daha fazla güven ve mizah duygusu gösterecektir.

Şimdiye kadar bu noktaya kadar, o komik, açık yürekli, umutsuz ve kendinden emin olmayan bir adam olarak görür. Başka ne biz bu ekleyebilir, görelim.

Diyor sonra, "Tabii, neden olmasın," (biz çok güçlü geliyor ve biz çok cazip bazı nitelikleri görüntülenir beri, çok muhtemel olduğu) daha sonra ona telefon numarasını istemek için devam olabilir.

"Cool, ne çalıştırmak gerek var? Bulunuyor, ancak bazı serbest zaman olsun sana bir çizgi açılır. Tamam mı?"

Güvensiz ve umutsuz görünüyor "Ben sayı olabilir diye merak ediyorum" diyerek bu yana bu çok etkilidir. O hiçbir söylüyorum zor bir zaman olacak bir pozisyonda onu koyuyorduk.

Aynı zamanda görünmesini sağlar "meşgul ve böylece mevcut değil." Bu bir hayat olduğunu ve o öncelik DEĞİLDİR onu gösterir. O bunun için ona bir $ dışı çalışmak zorunda olacak! Ayrıca, onu kontrol gösterir convo biten.

Ayrıca başka bir gizli hazine var; öngörülemeyen ve gizemli olmanın da henüz ona diyeceğiz bir zaman değildir bu yana, ya da sizi araması için gidiyoruz. Bu sizin ve onun ilgi derecesi hakkında onu merak ediyor.

Peki bu kısa iletişim toplamı budur. Özetle, varlık olarak tasvir vardır:

* Gizemli
* Eğlenceli ve heyecan verici
* Unpredictable
* Kontrolünde
* Emin
* Charming
* Kolay devam eden
* Sakin ve toplanan
* Iddialı, inisiyatif ve talep

Ben kolay okunması için tekrar bir yaklaşım ortaya koymak gerekir. Esas amaç, mükemmel bir yaklaşım ile gelir ve büyük bir ilk izlenim yapmak için. Ve mümkün olduğunca az demiyorum, ama COUNT söylediklerine göre bunu yapmak için.

"Merhaba, Ben James ediyorum. Ben burada önce etrafında görmedim (okul, mağaza, ne olursa olsun) bu spor salonuna yeni olmalıdır."

Onun cevap vereyim.

"Ben size daha iyi tanımak için ise, kahve için davet etmek için gidiyorum Bunun anlamı tahmin ve kahve, çok kötü. Içmeyin eğer bana kahve içmek izleyebilirsiniz. Anlaştık mı?" Gülümseme. Bu da daha fazla güven ve mizah duygusu gösterecektir.

Onun: "Tabii, neden olmasın."

Siz: ". Cool, ne sayısı çalıştırmak lazım, ama biraz serbest zaman olsun sana bir çizgi damla K"