21 Eylül 2012 Cuma

Desperately Seeking Anlamı


Ve erkeklerin yüzlerce tarihli - Ben üç kez (ben iptal saymazsak iyi, teknik olarak dört) evli olarak kadınlar, beni ilişki tavsiye için her zaman gelir. Bunu bir onur rozeti olmadığını anlatmaya çalışacağım; size ilişki tavsiye isterseniz, onu kolej erkek arkadaşı evli ve hala 30 yıl sonra onunla evli birine gitmek.

Bu olabilir, pek çok kadın vardır olun orada kim, 50-bir şey, online dating cesur yeni dünyanın içine dikkatli ayak daldırma vardır. Tek ve kullanılabilir son yirmi yılda çoğunluğu geçirmiş olması, ben "evli erkekler için zararsız bir eğlence" için "umutsuz son çare" adresinden online dating olgun izledim "bir yüksek teknoloji dünyasında romantik yol." Ben varsayıyorum Ben bunu garanti edemez ancak bu, bir gelişmedir.

Biz üniversite bitti ve giderek dışarı izole ev ofislerde lehine geleneksel işyeri, erkeklerle tanışmak için birçok yolu yok kez bir gerçektir. Seni bilmem, ama ben sadece eskisi kadar dışarı clubbing değilim.

Burada, daha sonra, bazı zor kazanılan bilgeliği ve yorgun tutum birkaç çömlek olduğunu. Bu internet escort kodu kodlanmış, bir kelime haline gelmiştir benim deneyim. Geri biz personals için pahalı gazete emlak (gazete hatırlıyorum?) Satın alındı ​​zaman, SWF ve BBW gibi kısaltmalar hakkında oldu. Şimdi çeviri hepsi bu.

Kod sözcüklerinin bazıları açıktır: Cuddly = Yağ. My Soulmate = Avcısı aranıyor. Biraz daha ince olur. İşte 50 Edition, içinde, Online Dating için Ethlie en ipuçları birkaçıdır.

1. İlk olarak, istatistikleri kontrol. Onun belirtilen gelirden iki onun yüksekliği birkaç santim ve $ 30,000 / yıl düşeriz. Sonra onun yaşı 10 yıl ekleyin. Kadınlar, bu arada, genellikle sadece beş yıl traş. Erkekler kendi görünümünü gençliğini hakkında deluded eğilimindedir. Ben tıraş aynası suçlama: onlar kel nokta ve bira göbek göremiyorsanız, onlar da, yapamazsın varsayıyorum.

2. Ardından, fotoğraf kendisi bakmak. Resim o ya evli ya Quasimodo demektir. Oranlar o Quasimodo değil vardır. Başlık ilk söyle olduğunu. O aslında bir binicilik söylemiyorsa, bir kovboy şapkası giyiyor herhangi bir adam kel. Ayrıca, onu sana (patlamalar olmadan herhangi bir film, bir civciv fiske) ile bir civciv fiske gitmek veya kapalı pişirmek için beklemeyin. O bir kovboy şapkası giyen ve bir kamyon yanında duruyor, o kel ve o içiyor. O bir kovboy şapkası ve bir Harley yanında duruyor, o, içki kel ve size hile.

O aslında beyzbol oynuyor sürece, bir beyzbol şapkası giyen herhangi bir adam da kel. O bir beyzbol şapkası, bir spor ceket ve spor ayakkabı giyiyor, onu onay almak için beklemeyin.

3. O bir spor arabanın yanında poz var ise, onun erkeklik hakkında güvensiz olduğunu ve kız kardeşine vuracaktır. O bir Hummer yanında poz var ise, onun erkeklik hakkında güvensiz olduğunu ve sizi vuracaktır. O bir motorbot yılında ise, bir taahhüt düşmanı bekliyoruz. O bir yelkenli yılında ise, düzgün bir ucube bekliyoruz - Benim için fazla onu göndermek bu durumda bir katamaran, olmadığı sürece.

4. Sonra, kendisini tanımlayan şekilde bakmak. O bir "Eğer iyi bir dinleyici," o bir korkak olduğunu; Eğer restoran seçimi olacak. Eğer o "down to earth" diye ucuz; Hollandaca gidiyorum. Eğer o "harika öpüşüyor," diye seks düşkünü olduğunu; yemekten sonra onu defetmek için bekliyoruz.

5. "Maceracı" kinky demektir. "Duyarlı" kinky demektir. "Açık fikirli" kinky demektir. "Dünyevi" kinky demektir. "Sofistike" kinky demektir. "Kinky" değil, sadece o müstehcen olduğu anlamına gelir, ama overshares.

6. Birisinin kızının yaşı, D-bardak ya da daha iyi arıyor demektir "yağma etmek istiyor". "Cömert" Kızını, DD-bardak ya da daha iyi daha genç birini arıyor demektir. "Outdoorsy" o iyi bir takım kendi anlamına gelir. "Atletik" diye televizyonun önünde Pazar geçiriyor demektir. Yani "Ben televizyon önünde Pazar geçirdiği türde bir adam değilim." Geliyor

7. Kadınlar erkekler gibi düşünüyorum kodlardan için özellikle dikkat edin. "Bir beyefendi" Bir gömlek bir kadın düşmanı olduğunu. "Romantik" bir buket ile bir seri dater olduğunu. "Ruhani" diye zar zor kendini beslemek için yeterli kazanmak anlamına gelir. Ve "hassas" ... iyi, duyarlı o gerçekten senin gibi birini arıyorum anlamına gelir. O gerçekten onun gibi birini arıyor. Sen, bir penis ile birini tanıyorum.