31 Ağustos 2012 Cuma

Arkadaş dönmek kalıcı bir etki yarattı


Post-boşanma escort bir korkutucu düşünce olabilir; gerçekten, o kadar da kötü değil.

Benim boşanma kesin olduğunu kısa bir süre sonra, ben de arkadaşım-hiçbir arka plan gerekli Check bir aile oldu kim, yakışıklı bir avukat tarafından yemeğe istendi.

Öyle Cumartesi gecesi için bakıyordu.

İki gün dışarı merakla beklenen gece önce, ben 250 Çocukların önünde okul kafeteryasında dışında üzüm astarlı. Ben yavaş hareket gibi görünüyordu ne düştü thunderously gürültülü odada sessiz gitti. Benim koltukaltı, koridordan biri ayakkabı ve yanımda sarkan bir zonklama kolunun altında benim elbise ile, ben ayağa fırladım. Bir tek ses sessiz kafeterya geldi, "Sen iyi misin?"

Ben de bir şey ama bir başparmak vazgeçmek ve dışarı ciyaklamaya mahcup oldu, "Yalancı!" Tüm ederken düşünme "Evet, teşekkür ederim, tatlım, ben iyiyim"

Ben, öğle odadan benim sınıf alınan bir buz paketi için hemşire ofisinde durdu ve hikaye zamanı için odama geri yöneldi. Ben kitap kolumu Açıkçası kırılmış bütün boyunca bunu yapmak değildi.

Arkadaşım Maria acil servise, benim arabada, bana sürdü. O dönüş sinyalleri ve silecekler yerleştirme için kullanılır, ve biz Ekim ayında o güneşli öğleden sonra, ileri geri, silecekler ritmik cam genelinde süpürme birlikte sürdü değildi.

Ben güzel bir cast ve benim ilk boşanma sonrası tarihi bir keşfedilen korku ile hastaneden ayrıldı.

Ben ne giyeceğine karar vermeye çalışarak, Cumartesi öğleden sonra vardı. Benim döküm benim dirsek geçmiş gitmiş ve uygunsuz bir 90 derecelik bir açıyla kolum dondu çünkü ben oldukça sınırlı oldu. Sıkıcı ama rahat elbise seçimi, benim sağ kol kullanmadan hazır alma fiyasko başladı.

Benim gerçek bir ikilem benim külotlu hortum almak için nasıl sergiyi edildi; tek el ile neredeyse imkansızdı. Yüzüm tüm büküm ve çekme gelen terleme, ama sonunda görevini tamamlamıştır alnımda sildi, ve beklemek aşağı yöneldi.

Sonunda sakinleşti ve telefon çaldı kapalı soğumuştu. O birkaç dakika geç olacağını söylemek için aramıştım ve o olmuştu sanki içme-Ben zor anlayabildim geliyordu.

Ben başlamak harika-ne düşündüm. O zaten sarhoş olursa onunla arabaya binmem.

Ben kapı kapı sesi duydum her şeyi unutmak için hazırlanmıştır. (Ne oldu

düşünüyorsun? Ben 24 yıl olarak "out" olmamıştı!)

Eh, o da oradaydı. O benim mavi ve yeşil parmakları döküm, biraz ayak bilekleri bükülmüş külotlu çorap ve saç uçları etrafında biraz nemli dışarı yapıştırma ile, bana baktı.

Ona baktım - değil hatırladım oldukça büyüleyici gülümseme. O öğleden sonra rugby oynarken edilmiştir ve ağzına bir diz almıştı. Onun alt dudak şişmiş ve dikildi - bütün alan güzel tonları açmak için başlamıştı mavi ve parmaklarımı eşleşecek şekilde yeşil.

Gülmeye başladı, ama dudaklarını affetmez vardı ve dikiş inatçı fark edince durdu. Bunun yerine, "Ne oldu?", Bir bozulan tükür ona aynı soruyu soruyordu gibi. O kadar tatlı ve o iptal olmasaydı düşünmek için gurur oldu.

Hutch evinde hostes tarafına şirin küçük masada bize oturdu. Ben o muhtemelen sadece diğer müşterilerin bize gizlemek için umut, romantik bir akşam tanıtmaya çalışıyor sanmıyorum.

Akşam hoş oldu. O benim için et kesmek zorunda kaldım, ve benim sarımsak onunla patates çökerttiğini paylaşmak zorunda. Bayanlar tuvaletine benim gezi olsa, onu endişe - Ben uzun zaman gitmişti.

Yine külotlu çorap vardı; kapalı bir alanda manevra bu kez karşısında daha fazla terleme istenir.

Başından sonuna kadar, bu yüce bir beyefendi ile çok, çok keyifli bir geceydi. Biz konuştuk, güldü ve ben, o yoluyla alabilir, bu tarihleme şey o kadar da kötü olmazdı emin atlattı.