16 Haziran 2012 Cumartesi

Neden Remarrying asla ediyorum


Ben ilk Woody Allen ve Mia Farrow eşsiz aşkı anlatan öğrendim hatırlıyorum. Onlar 11 yıl bir çift olmuştur ama hiç evlenmemiş. Onlar çocuk paylaşılan, ama Central Park üzerinde birbirlerine karşı karşıya ayrı daire yaşadı. West East Side ve o da O, onlar telefonda konuşurken onların pencereleri havlu sallayan istiyorum.

Bu tuhaftı. Soğuk, ama garip.

Sonra diğer ayakkabı düştü. Herşey yolunda tuhaftı. Çift seks durmuştu, Allen Farrow Kullanıcı evlatlık kızı ile almıştı, ve çocuk istismar ve taciz suçlamaları uçuyorlardı. Aniden, onların alışılmışın dışında ilişki hakkında tüm o kaldırdı kaşlarını haklı görünüyordu.

Dört yıl ve ben erkek arkadaşım Woody ve Mia yok - biz sadece kalbi yaşayan ortalama boşanmış bir çift konum. Ama biz geniş gözlü bizim adil bir pay almak, sorgulama bizim düzenlemesi tarif gibi gözüküyor.

Bryan ve ben şimdiye kadar, evlenmek istemiyorum. "Bu, şu hissediyorum nasıl," insanlar söylüyorlar. "Şeyler değişim." Insanların evlendiklerinde şeyler genellikle kötü, değiştiririm.

Sonra bizim programımız var. Biz her Salı ve Cumartesi birbirimizi görüyoruz. İnsanlar bir Perşembe veya Cuma günü birbirlerini görmek istiyorsanız ne olur sorun. Bu bizim exes aşırı yüklenmenin ve çocuklarımızın ihmal etmeden hemen yönetebilirsiniz bütün olduğunu söyleyin.

Bizim çocuklar birlikte alırsanız Sonra isteyin. Ben bizim çocuklar zar zor birbirlerini tanımak onlara. Bu gerçekten onları atar budur.

Varsayım boşanmış insanlar evlenmek için zamanı geldiğinde, iki aile olarak mutlu ve Brady Bunch olarak uyumlu, bu nedenle erken çocuklarına tanıtmak ve olumlu bir ilişki kurma gerektiğidir.

Ama evlenmek için asla konum.

Yani haftada iki kez bir araya geliyor hiç bir çift hisseleri bir ev, bir banka hesabı ve çocuklar durmaksızın ortaya sorunlarla yüzleşmek zorunda kalmadan bir ilişkinin iyi parçalar tadını çıkarın. Bu geceleyin rutin angaryasına hiçbiri sahiptir. Hiçbir yatağa çocuklar güreşmek olacak yemekler ve rahatlamak kimin hakkında müzakere var. Hayal kırıklıkları ve küçümsemesini ve görünmez puan geride kaldı.

Bunun yerine, kucaklamak ve konuşmak ve sadece yoksunluk belirli bir miktar ile gelen bir yoğunluk ile birbirimize bakıyoruz. Biz sınırlı bir süre var biliyoruz ve biz bunu en iyi şekilde yararlanmak gerekir. Neden evlilik kaçınılmaz halsizlik için coşku bu duygu verirdim?

Ama ilişki içine yaklaşık bir yıl Kuşkularım yaşamaya başladı. Benim kahraman Carrie Bradshaw koymak olabilir gibi: "Ben merak vardı ... Bryan ve bana arasındaki sevgi çok sık birbirlerini görmemek bağlıdır mi? O Pazar sabahı kahvaltıdan sonra yerine bırakmak çevresine takılıp eğer bizim ilişki darmadağın misiniz? "

Ben bizim düzenlemesi hakkında benim derin güvensizliği maruz Bryan tüm bu soruları sormaya başladı. "Daha sık beni görmek istemiyor musun?" Diye sordum. "Biz birbirimizin aileleriyle daha fazla zaman harcamak değil Neden?" Diye yüksek sesle düşündü. Ve sonra bir Pazar sabahı gerçek doozy geldi: "Bu nedir? Ne yapıyoruz? "Ben, sürpriz gelen saniye sürede hayal kırıklığı karışıklık gitti bir göz onun yüzüne bakmak asla unutmayacağım. İkimiz de yaptığımızı tam olarak biliyordu. Biz kuralları ihlal ve başkasının ne düşündüğünü önemsemeden bir ilişki inşa edildi. Biz bir anlayış, bir zımni bir anlaşmaya vardı ve ben bunu kırmıştı.

Ama biz ne vardı geçerliliğini sorgulayan tutamadı. Belki de aşk gerçekten evli veya birlikte yaşayan ve günlük hayatın zafer ve sıkıntıları paylaşan tüm bu çiftlerin daha az şeye miktarı yaptı. Diğer çiftler Mt zirvesine ulaşmıştı sanki oldu. Everest uygun sabit iş ve elemanları braving aracılığıyla yol, ve bu nedenle başarı ve daha inanılmaz görünümü hak sevinirler daha iyi başardık. Bryan ve I, diğer taraftan, üst hava yoluyla edilmiştir. Evet, görüntüsü aynıydı, ama yolculuğumuz orada imal edildi.

Bizim kültür hakkında herşey evlilik etrafında yoğunlaşacak gibi görünüyor. Neredeyse için mutlu son var

Her kitap, film ve TV şovu - cesur, atılgan, kural kırma. "Sex and the City" bu kadınlar tarihli altı sezon için de dahil olmak üzere, tüm aşk için bir arayış içinde ve sonsuza dek mutlu, onu içti ve yaptım. Son bölüm onlar olan on-tekrar-off-yine erkek arkadaşı Big onun ölümsüz aşklarını ilan Paris'te onu takip Carrie, hatta, o bulundu. Onlar bu Parisli köprü kucakladı zaman, Big Carrie söyledim o "biri" diye bağırdım edildi. Ben sonra kendi mutlu hiç inandıkları için ağladım. Ben Big onların ayrı daire tutmak ve sadece her Salı ve Cumartesi bir araya gelmeliyiz ki Carrie anlatacağı olmadığını biliyordu, çünkü Ve ağladım. Onlar evlilik daha azına razı vermeyecekti.

". Merak ediyorum zorundaydım" Ama evlilik, sorular nihayet durdurabilir: Carrie ile her sütun başlamak için, onu sürekli olarak sorgulanmasını ünlüydü.

Evlilik bütün bu nagging sorulara nihai çözümdür. "Daha sık beni görmek istemiyor musun?" "Evet, ben her gün seni görmek istiyorum!" "Senin ailemle daha fazla vakit geçirmek istiyor musunuz?" "Tabii ki, ben senin BE istiyorum ailesi! "" Bu nedir? Ne yapıyoruz? "" Biz evli ve sonuna kadar mutlu mesut yaşayan elde konum! "

Her şey çok mükemmel. Kadar, tabii ki, boşanmış olsun. Boşanmış insanların evlilik hiçbir şeyin garanti olduğunu anlıyoruz. Kadar, elbette, unut.

Birçok boşanmış kişiler evlilik mutluluk kırılganlığını unutmak ve onlar ilk kez vardı aynı kesinlik ve iyimserlikle yeniden evlenirler. Ben unutmak istemedim ve yeniden evlenmesine değil benim karar yapardım hiç sağlanması yolumu oldu. Ama ben sürekli evlilik hayatım tam yapacak bir şey olduğunu bana toplumun baskılara karşı bağışık olduğu anlamına gelmiyordu.

Rüzgar kongre attı bir ilişki kurma - Ben radikal olmak olduğunu sadece kabul etmek gerekiyordu. Ama zordu. Bir kez Frank Sinatra ve Andre Previn ile evli bohem oyuncu - - onu kedi, kanarya ve kürkü ile Yukarı Batı Yakası'nda yaşayan ve dünyanın her köşesinden kabul çocuklar bir yavru bakımı hayır Mia Farrow oldu. Ben orta büyüklükte bir Ortabatı kasabasında bir banliyö blok iki yaşayan tek bir anne olduğunu. Benimle ilgili radikal bir şey yoktu.

Ben ilk Bryan ile olan ilişkisi mükemmel formülü olduğunu düşündüm. Sonra bir düzmece gibi hissettim. Şimdi bu sadece bizim yapabileceğimiz en iyi olduğunu görmek - şimdilik. Evet, ben yok o yalnızlık anlarında, tüm hatırlatmalar vardır. Mükemmel değilse bile - - Ama orada derin bir memnuniyet ve sevinç, ve ben bir formül üzerinde vurdu olabileceği hissi çok daha fazla anlar oldukça büyük.

Ben bizim önceki evlilikler ölümüne yol açmıştı çok şeyleri bloke ederek ilişkimizi korumak ve bildiğimiz pek çok insan sendikalar ıkınma edilmiştir yanlış bir şey yoktur inanıyorum. Ve rutin olmak için birlikte bizim zaman istememek yanlış bir şey yok. Bu sürmesini istiyorum. Belki de bir Perşembe veya Cuma ya da iki - bunu yaparsa, belki bir gün gezegen bize biraz daha fazla zaman ve esneklik sağlamak için uyumlu hale getirecektir.

Jak Fałszywy dobry Smile


11 Haziran 2012 Pazartesi

Online Dating Bu iki Matematik Öğretmenleri için çalıştı!


Desoto, Kan. - bu planlama gelince bir numara adam, Winnetonka Lisesi matematik öğretmeni Kaleb Stoppel, sıkı.

"Annem ve babam ve kardeşim belki bana yapmaları gereken şey onları hatırlatan biraz yorgun olduğunu," Kaleb şaka yaptı.

O geçen ay ya da öylesine için Sevgililer Günü her detayını geçmekte oldu ve büyük an gülistanlık. Kaleb biraz terlemeye başlıyor.

Koro yerinde olduğunu ve bu yüzden onun kız arkadaşı Allison Blanchard, Mill Valley Lisesi'nde bir matematik öğretmeni.

O soru çıkar.

"Sen benim tek gerçek aşkım sensin. Sen benim en iyi dostumsun, ve seninle hayatımın geri kalanını geçirmek için onur duyarım. Benimle evlenir misin? "Stoppel o zaten cevabını biliyordum umutlu sordu.

"Evet ben evleneceğim," Allison tearfully dedi.

Mutlu haber için ayarlama yapmak için sadece bir dakika göz önüne alındığında, Blanchard bu zaman meselesidir dedi!

"Onu bu konuda sert bir zaman biraz veren oldum, ama hayır, buraya veya bu şekilde ne olacağını hiçbir fikri yoktu," dedi.

"Ben gerçekten hepiniz burada olduğuna şok oldum. Ben sokuldum-Bu bölümü "içeri sokuldum

İki beş ay birlikte olmuş, ama yeterince uzun olduğunu söylüyorlar.

"Eğer biliyorsanız, biliyorum," dedi.

"Evet. Bu konuda kafamda şüphe yok. Ben her şeyden çok onu daha çok seviyorum, "dedi.

Allison her zaman çok emin değildi. İki Match.com bir araya geldi, o da ilgi gösterdi sonra, Allison Kaleb onun mesajı yanıtlamak için hafta beklemek yaptı.

"Bana biraz daha genç, ama ben bir üniversite frat boy istemedi," dedi.

Üçüncü tarihten sonra Allison o Kaleb evlenmek istediğini biliyordum diyor. Çift zaten bu yaz için bir tarih ayarlanmıştır. Onlar yaklaşık yüzde 90 planları ile bitmiş olduğunu söylediler.

Bratnia dusza? Myślę, że nie!