29 Mayıs 2011 Pazar

iWould Ret-Free Romance Promises


Katherine Bindley By

Facebook uzun döngüsü gibi bir şey gidiyor, romantik suları test etmek için bir araç olmuştur: Senin bir arkadaşın isteği, bir profil ve sonra erişebilir, sen sapı.

Düz onlar ilgileniyorsanız eğer birileri istiyor dışarı değil tüm bu zaman çok aracılığıyla sitenin doğal yapıları toplamak için gerekli. Sen ve önemli bir diğer kanıtı için onların resimleri beden dilinin overanalyze sonra aslında oluşturmak için iki saat sürdü görünüşte zahmetsiz mesaj göndermek, hoşlandığın ilişkisi durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Facebook Arkadaşlığın gerçek ayak-dip ekleme Yeni bir uygulama tür aptalca bir istek listesi Jon Budish, 28, ve Tarık Chaudhri, 27 mezunları Columbia Üniversitesi'nden MBA tarafından geçen ay başlatılan iWould denir.

App arkadaş listenizi geçmesi ve romantik ilgi duyarım on kişilik birini yere seçmenizi sağlar. Uygulama çapraz referansları da uygulamayı kullanarak arkadaşlarınızla olanlar ile liste. Eğer birisi size kendi listesinde sizi seçilmiş, her iki maçın bir uyarı alırsınız.

"Biz insanlar zor zamanlar hayatında biri ile bağlantı yaşıyorsanız biriyle iletişime yardımcı olmak için çalışıyoruz," Bay Budish dedi. O "Arkadaşlığın en zor kısmı olduğunu Bazen." Zaten sana kibar bunları bilmek eğer biriyle bir ilişki başlayan zor olabilir ki, oldukça ironik, iddia

Listeleri kullanıcılara özel tutulur: app faiz karşılıklı değilse, hoşlandığın bilmek asla onun hükmü ret potansiyel ekarte amaçlamaktadır. Indirirken veya uygulaması, böylece arkadaşlarınız sizi iWould kullandığınız bilecek olsa herkese açıktır "sevme".

app Facebook'ta herkese açık olmasına rağmen, onun takım şu anda sekiz kolej ve üniversitelerde, Cornell, Duke ve Columbia dahil olmak üzere pazarlama çabaları hedefliyor. Facebook bir kez çalıştı Sayın Budish, yavaş rollout onun stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi. Şu anda, app 3.000 'den fazla aylık kullanıcıya sahip ve 163 maçlar sorumlu olmuştur. Şirket son zamanlarda özel bir yatırımcı 750.000 $ bir değerleme aldı.

Dating tabanlı uygulamalar son zamanlarda sosyal medya platformlarında sayısız tekrarlamalar almış ve oldukça popüler oldu ettik. Şubat ayında, bir break-up aptalca bir ilişkisi statü değişikliği kullanıcılarına bildiren uygulaması bir Facebook otomatik tarama sistemi olduğu iddia edilen bu spamlike sayılır çünkü kapatmaya edilmeden önce bir haftadan az 3.6 milyon kullanıcı kazandı.

Dating sitesi Zoosk bir Facebook uygulaması olarak başlayan ve 5 milyon tekil ziyaretçi sayısı geçen Aralık gördüm, ComScore göre. Ocak ayında başlatılan Luv @ FirstTweet, bilgi insanlar dayalı olarak kullanıcılara Twitter sorulara cevaplar vermek maçlar.

iWould maçlar arkadaş listenizi üzerinde olanlar sadece meydana yaparak diğerlerinden kendini ayırt etmeyi umuyor. Online dating sanayi danışmanı David Evans uygulaması bir bakış açısı sunmak görünüyor "dedi.

"Bu ilginç bir al, ben çift kör bir durum gibi" dedi.

Yine Sayın Evans iWould reklam maliyetlerini app kendi başına yeterli insanlara yaymak değilse ve tek-hit-wonder hatadır dahil diğer uzanan uygulamalar, aynı sorunlarla karşı karşıya kalacağı öngörüsünde bulundu.

"Sen ve bir veya iki kez kullanın sonra tekrar geri gitmez" dedi. "Ne nişan sürdürmek için ne yapacaksın?"

ilk etapta yararlı iWould için, fikir arkadaşlarınızla yakalamak zorundadır. bunu kullanmıyorsanız, bir maçta hiç şansı yoktur. Öte yandan, arkadaşlarınızla kullanmak ve onları ilgilenen her kişi anlamaya listelerini yoluyla insanların dönen tutmak olsaydı, onlar app cazibesini bir parçası ortadan kaldırarak olurdum.

Sayın Budish (listeler on kişi ile sınırlıdır nedeni de's) sistem dayak önlemek için gecikme olduğunu söyledi.

"Biz bir maç şey demek yapmak istedim," o başka, "Ben 500 kız bir liste yapabilir da sözlerine ekledi. Tabii tüm 500 ilgilendirmiyor. "

SinglesAroundMe Mobile App Rencontres lance un outil unique pour les célibataires