24 Haziran 2011 Cuma

Yeni Koca, Karı İnternet Dating Site ile tanışın


Bu mutlu sona bir hikaye ve bu sonlar ile en çok okunan haber gibi, geleneksel olmayan başlangıçlar gelir.

Elmus Honeycutt ChristianMingle.com geçen yaz yaptığı yeni gelin, Gladys Sue Balch bulundu, ve onlar Rainbow City küçük bir törenle Perşembe öğleden sonra evlendi.

Olurdu sizin tipik, bayağı, erkek çocuk 21. yüzyılın mahkeme gemi hikaye Internet tanışma siteleri aracılığıyla kız veriyor - bu durumda hariç, erkek ve kız 86 her ikisi de, ve Elmus 'evlendiler Regency Pointe emeklilik topluluk.

"Ben bile evleniyor 86 yaşında kimse duymadım," Elmus onun kur ve düğün çevreleyen olağandışı durumlarda da gülerek. "Ama o kadar bildiğim kadarıyla, sağlık, ve benim de en mükemmel."

"Bu sadece yeni şeyler denemek için çok eski hiç konum göstermek için gider," düğünde konuk olan Michael Porter, Huntsville'dan ikinci Sue 13 yaşındaki büyük yeğeni dedi.

Özellikle kalma - - Elmus ve Sue söylemesine rağmen onlar bir şey çoğu için internet kullanmış bir arkadaş yaşları yok onların hikayesi o kadar kayda değer bulmuyorum.

Sue kocası ve Elmus karısı 2008 yazında öldü ikisi de. Kilise arkadaşlar dostluk ve arkadaşlık bulmak için internette kaynakları dokunun Elmus teşvik etti. Sue geç kocasının sigorta şirketi posta aracılığıyla ona Web siteleri kalma yükseldi.

"Eh, ava, ben o da oldu sanırım," dedi Sue. "Ben yalnız oldu."

Elmus bir ya da iki tanışma siteleri denemişti, ancak diğer devletlerin kadınların çok ona bağlı. Diye o Rainbow City olduğunu geçen yaz Sue profilinde görünce, ona bir e-posta gönderdi.

"O beni e-posta, ve bu nedenle tanıştım," dedi.

Bu telefonda konuştuk ve Regency Pointe de yemek odasında ilk tarih kurmuştu önce hafta değildi. Kur ilerleme ve Elmus Sue Şükran Günü tatili boyunca kendisine teklif ettiğinde bile yeniden evlenme düşünmediğini söyledi.

İlk başta onu geri çevirdi, ancak iki ay sonra, birlikte hizmetleri devam eden kilise minber bir açıklama ile onu şaşırttı.

"O ona evlenmek bana yalvardı insan söyler değil," Elmus gülerek.

O ilk eşi üzerinden elde bir zor anlar yaşadı açıklandığı gibi o vakur büyüdü, o ilk başta Sue geri çevirdi neden olmasıydı. Ama sebat ödedi. Yüzü o odasına yürürken aydınlatır, o da onun varlığını bir çocuksu gülmek askıya olamaz.

"Ben bana bu aşk gösterilmemiştir olsaydı ben onu evli olurdu sanmıyorum," dedi.

Sue onun yeni kocası ile Regency Pointe gitmek için onu Rainbow City ev satıyor. Elmus onlar Sue iki bilgisayar ve onun biri için bir ofis olabilir bu yüzden daha büyük bir daire almak olacağını söyledi.

O tanışma siteleri profillerden birini kayıtlı ülke genelinde yaklaşık 25 kadın bir dosyaya sahip itiraf etti.

"Şimdi Sue onları vermek zorunda olacak," diye iyi niyetli, dedi.

"Onu onları yok vereceğiz," diye kıkırdayarak, terslendi.

Lança Girlfriend Cloud como um site de namoro para atores