22 Haziran 2010 Salı

One Night Stand Like You Do


Yetişkin Arkadaşlık sitelerinin şu anda en popüler dating web siteleri etrafında hale gelmektedir. Bie gecelik tamamen diğer şarkıları karşılamak isteyen vardır sebebi sadece daha fazla tekli olabilir. tekli Yüzbinlerce her hafta sonu doğru kişi içine one night stand için bump umuduyla dışarı. Bu gün ve yaş bu güvenli bir uygulamaya girmek değildir. İlk olarak, şans ne zaman nihayet sen de içmek için çok sebebi olacaktır gece için tarih içine darbelerim vardır. o eşinizin seçimi söz konusu olduğunda ancak muhtemelen ne yaptığınızı bilmeyecekler Bu sadece yargı etkisi olmayacak. Bir başka tehlike kez yalnız tarih şey olabilir ile olmasıdır. Sen yanlış bir fikir var biriyle tanıştım olabilir ve gerçekten bir şey yapmak istemiyorum.
devamı


Müslüman gibi ABD'de Dating nedir?


CHICAGO: Yani burada hız Müslümanlar için buluşmaları hakkında bir şey. "Cehennem ateşi ile, ne kadar kısa bir zaman katılır kalma Birçok Amerikalı Müslüman â €" ya da en azından bu bent bazı muhafazakâr gelenekleri sürdürdükleri tarihinde "bir şey eşit € â etiketli.

Bu nedenle çılgınca popüler hız Kuzey Amerika'daki en büyük yıllık Müslüman toplantısında oturumları uzanan tamamen daha saygın etiketi verildi. Onlar "evlilik ziyafet çağrıldı."

"Bunu kalma hızı denilen, o gerçek dating ile sona erecek" Shamshad Hussain, bir organizatörlerin, yüzünü buruşturarak dedi.

Her iki ziyafet bu ayın başlarında ve çeşitli ilgili seminerler, bazı Amerikalı Müslüman ailelerin birçok üzerine özümsemek istemeyen bir sorunu ile boğuşuyor karşılaştıkları zorluk altını çizdi.

Bir seminer, adı "Dating" ondan çocuklarını kurtarmak için mücadele katılımcı Müslüman ailelere "için yararlı ipuçları verdi."

yüz kişi ne zaman İmam Muhamed Magid Adams Merkezi, Virginia camilerin bir toplu yedi of, temel bilgileri Müslüman Amerikalı ailelerin ergen çocuk, özellikle erkek: "Don't vermek özetlenebilir gülerek dışarı uzanan seminer patlama katılan çift Müslüman kızların konuşmak, hiç, ama onları evlenmeye gidiyor. Gayrimüslim kızlar gelince, onlara, ama konuşmak hiç bir eve getirmek değil. "

"Bu çocuklar Amerika, nereye sosyal norm bu tarihe Tamam, bunun OK evlilik öncesi seks yapmak olmasıdır büyüdüm," Magid dedi.

"Bu yüzden çocukların ebeveynlerinin ideal ve kültür açıklık arasında bu konuda yakalanırlar." Sorular seminerde gündeme nasıl kederli Amerikalı Müslümanların konu vardır yansıtıyordu.

NY Times

Niche Dating Sites


21 Haziran 2010 Pazartesi

Ve Another Thing ...


Amerika'ya en son danışma çılgınlığı's: Büyük bir odada, diğer çiftler dolu, oturup kocanız ya da tüm rahatsız edici alışkanlıkları sevgilisi söyle. Ne kesinlikle yanlış olabilirdi? Clare Dwyer Hogg artı onun isteksiz nişanlısı araştırıyor

Bu dokuz gri bir Pazar sabahı saat var ve ben Bloomsbury bir dönüştürülmüş townhouse, yüzünü buruşturarak bir bembeyaz oda katta bir cenin pozisyonunda içine kıvrılmış aynı anda benim haysiyet korumak için benim elbise aşağı Kopyalama değilim. 'Şimdi eşinizin göğüs,' emir Sophie Slade, bir psikolog ve ilişki terapisti Başını yere.

Ben shuffle benim arka yakın Dan, kocam-kim bir duvara talimat olarak, tek bacak bükük oturuyor olması gereklidir. inceliksiz manevralar bir dizi sonra ben kulağıma göğsünün yüreğine yaklasik bir alana karşı dinlenme olsun.

O gün iki 'You Want' - çiftler için yorucu atölye hafta sonu - ve, Slade göre Love Başlarken, bu olanak sağlayacak bir 'holding egzersiz' olduğunu Dan ve bana 'bizim empati ve birbirleri ile bağlantı derinleştirmek için' .

Dan çok heyecan değil. 'Bu et yemek için bir vejetaryen alması gibi, "diye fısıldıyor olduğunu. 'Kes sesini' diyorum, ağız onun önünde karşı ezilmiş. 'Beni güvende hissettirmek için zannediyorsunuz. " Dan bana pinching - sert yanıt verir. Ben onun hoşnutsuzluk kayıt, ama varsayalım - herşey ışığında öğrendik şimdiye kadar var - bir tekniği benim çocukluk ağrı hatırlatmak olabilir.

çocukluk ağrısı açısından gelince, o turnike dışarı doğru 'Love You Want' Getting merkezidir. Harville Hendrix aynı kitabın Amerikalı kendi kendine yardım kitabı dayanarak, atölye sizin ruh haline delving derin bir mutlu, başarılı bir ilişkinin sırlarını öğretmek vaat ediyor.

Oprah Winfrey ilişkiler 'onu' büyük ışık ampul anı olarak ve Harville öğretisi nitelendirdi angsty şarkıcı Alanis Morissette bir uygulayıcı, çok. Yarım milyon Amerikalı yazma anda kitap (satın almış, bu Amazon en çok satanlar listesinde bir numara beş) ve orada artık Amerika uygulama Hendrix'in teorileri, Imago tedavisi olarak bilinen 1900 terapistler vardır. Kısacası, Imago (Chicago ile kelime tekerlemeler) bizim çocukluk lens ile ilişkileri görmek belirtmektedir. Bilinçsizce, bizim ortak karşılanmamış çocukluk ihtiyaçlarını - ilgiye ihtiyacı, belki, ya da duygusal desteğin belirli türleri yerine getirmek istiyorum. Zaman ne, ilişkiler genellikle son gerçekleştirmek etmez gerekir.

Her şey çok Amerikalı, biliyorum ama bu ülkede gök yüksek boşanma oranları (2004 yılında, İngiltere'de 167.000 çiftler), daha fazla insan tedavi ve kendi kendine yardım kılavuzları kaydetmek yönelen onların evlilikleri - 1996 yılından bu yana en yüksek rakam sonlandırıldı onların ilişkileri. Ayrıca ilişki atölye yayılması olmuştur. Bunlardan Imago, İngiltere'de ders çalışmakta olduğu 1996 yılından bu yana en yüksek başarı oranları var olduğunu iddia ediyor.

Ben ilk gün geliyor, 13 çiftler - seventysomethings twentysomethings ila - sandalye üzerinde tünemiş iki yarı çevrelerde yola çıktı. Cephede Slade olduğunu.

Küçük, tertemiz giyimli bir kadın, o her gözenek dan güvence yayar.

'Bu hafta sonu tedavi olabilir, ama tedavi değil,' diye başlıyor. benim kitabı aracılığıyla Flicking, ben çok emin değilim. 'Re-hayal Eşinizin', 'Güdümlü Görselleştirme', 'Ana-çocuk Rol' - o psikanaliz gibi bana geliyor.

'Şimdi,' Slade devam ediyor. 'Hakkında ne ilişkiniz sulu hale hissediyorsunuz? Ha? ' Çeşitli insanlar sinirli bir gülümseme. Ben de, ama gülümseme birdenbire aşırı namuslu geçinen hissediyorum. Bilmiyorum ne sulu 'anlamına gelir, ama bir şey özel benziyor.

Yine de, bu kelime buz biraz tatili ve biz neden burada olduğumuzu paylaşmak istiyorsanız Slade bize soruyor. köşesi, uzun boylu ve sarışın, bir adet yakışıklı çift burada onların ilişkisinin en iyi sonucu almak için grup söyle; Onlar internette biraz araştırma yaptım ve onlar Imago bir verin düşünmüştüm.

sekiz yıl sonra, aralarındaki ilişki kopma noktasına mevcuttur, çünkü onların erken ellili, Monica ve Jacques (değil gerçek isimlerini bir çift), geldim. 'Eşim ve ben evlilik gerçek cehennemin içinden geçiyormuş ve bölme eşiğinde olduğunu,' Jacques diyor. Oprah üzerinde Harville Hendrix gördükten sonra, bu atölye denemeye karar verdi. Slade çevresinde arar daha fazla, ama biz geri kalan biraz daha çekingen, bu yüzden yine dizginleri alır.

Bir terapist olarak Yıllarca Imago, ben iyiydim ve herkes sorunları düşündü tanımadan önce, "diye anlatıyor. 'Kocam utanılacak bir sürü yaptı.' (Daha sonra bu yer sürekli eleştiri ve 'sofu vaaz.) Söylüyor

'Çok humbling yolculuk, nasıl davranması gerçekleştirmektedir,' diye anlatıyor. Daha sonra ki rehberli meditasyon 'açık' çocukluk yaraları yeniden keşfetmek için yapmaya çalışacağını açıkladı duyurdu. Işıklar loş, bizim gözlerini kapadı ve anlatılır asansör müziği arka planda çalar. Slade sesi rahatlatıcı etkisi vardır.

Senin çocukluk ev dışında kendinizi düşünün, 'diye intones. 'Sen evine girmek ve bir masa, ailenin karşı karşıya oturur. Şimdi onlara bir soru sormak ve cevap dinleyin. ' Zihnimde, ben aşağı benim çocukluk ev, bacaklar yere ulaşmak değil mutfak masasına otur. Bana ve benim conjured-up anne-baba arasında kalır sormak soru. 'Şimdi masaya aldığım ve girdiğiniz kapıdan terk,' Slade diyor. Tam olarak bunu. herkes katılan ise o zaman yarı-açık bir gözde görmek için. kişi gözyaşlarını silmek gibi Slade etrafında oda dokuları dağıtıp, yürüyor.

Hepsi çok üzücü, ancak değil. 'Diyalog', hangi katılımcıların ne birbirleri hakkında onları rahatsız ediyor pinpoint çalıştığınızda, istemeden komik. Slade talimatlarına günü, Dan table 'için benim bir sinir bozucu davranış' getirmek için söylenir. Bu onu yapar 'gönderen'. Ben Alıcı '' kurulmasını istiyorum.

'Ben ettim bir hayal kırıklığı hakkında Davranış Değişikliği Talep Diyalog için randevu istiyorum. Eğer var mı? ' Dan kitaptan, bana daralmış kapakları üzerinde inceleme okur. 'Ben edilebilir şimdi am,' geri, daha azını doğal ifadeler de kıs kıs gülme okuyun.

bir cümleyle Dan olmalı şimdi 'ifade hayal kırıklığı. 'Ne zaman size bir şey geleceğiz ve sonra yukarı dönme demek almak boşa çıkarmak,' diye duygusuyla söylüyor. Şimdi olmalı 'ayna' sözleri.

, 'Ben ona' Ne duymaya o zaman ben bir şey ve geleceğim zamanında ulaşmıyor demek boşa elde edilmesi. Sender, sonra yine bir deyişle ayna ayrıntılandırdığı: 'Bunu ben yukarı dönme ne zaman söylediğini duyuyorum hayal kırıklığına hissediyorum ve rahatsız. Bu durumda, hikaye kendini ben gelip benim söz yukarıda öncelikli şeyler tasarlamak hiç söyle. ' Alıcı daha sonra ne hayal kırıklıklarını kaldırmak için ne yapabilirim Sender sorar.

Sonra Gönderici ve alıcı üzerinden takas. İdeal olarak, bu bir 'güvenli yer' burada hiçbir suçlamalar vardır, duyguların sadece açıklamalar oluşturur. Sonunda Dan By ve hissediyorum biz gerçek bir atılım yaptık gibi. Önce, 'Diyalog komik' benim suçluluk fark, o zaman benim laissez-faire tutum geniş sonuçları vardır yapar halde.

Diğer katılımcılar da benzer bir deneyim yaşadım söylüyorlar.

'Ben jargon biraz hantal bulundu,' Monica diyor. "Ama nasıl kendi stilini geliştirmeye görebilirsiniz. Bizi savunarak duymadan zor konuları iletişim yardımcı olabilir. '

Tabii ki, Diyalog hakkında dinlemek için öğrenme - ki herkesin önemli olduğunu bilir - ama insanlar takip etmek kolaydır çok açık bilgiler vermektedir, çünkü o inşaat. Eğer uygulamaya her gün onları koyarsanız, Slade, eşinize dinleme ve onu anlama veya onu ikinci doğa olacak diyor.

saat Pazar günü 18:00 yönelik kene gibi, o ne öğrendik ve bize iyi dilekleriniz özetliyor. Gerçek test Ertesi gün geri bizim normal hayatımızda başlar. Grup psyches ve dürttü duygusal bitkin, hangi onlar ihtiyatla gün önce tünemiş aynı sandalye oturuyorlar. Ama odada farklı bir duygu. Bu bazıları için bir şans ilişkilerini kurtarmak olmuştur. Ve ne kadar ciddi Ben Dan's İhtiyaçları bilincinde önce kanıtlamak için, bana doğum günüm için bir saat satın almak onu davet ettik. Dileyelim o isteğini yansıtıyor.

Telegraph.Co.Uk

Webov� str�nky z�pasy pacient? s du?evn� zdrav�-klady