27 Mart 2010 Cumartesi

Beş tüketicilerin kozmetik cerrahiye açık


Beş küresel tüketici onlar kozmetik cerrahi ve Ruslar sahip en fikir, pazar araştırmacısı Nielsen tarafından yapılan bir ankete alıcı göz önünde söyledi gösterir.

Ruslar ankete katılanların neredeyse yarısı da kozmetik cerrahi zaman yaşlı olması, Yunanlılar ve Baltık ülkelerinde kişi tarafından takip hazır olacağını söyledi.

Ancak, Hong Kongers yüzde 94'ü dış görünüşleri geliştirmek için ameliyat karşıydı olarak Endonezyalılar ve yüzde 92 ve yüzde 91 ile Japonca ve Malaysians edildi.

Gençler ve 20 somethings daha büyük tüketiciler daha hayatta kozmetik cerrahisi fikri daha sonra, bu 41 pazarlarında dünya çapında 22.780 internet kullanıcılarının polled ankete göre alıcı edildi.


24 Mart 2010 Çarşamba

Dating kural Ayrıca Bir iş görüşmesine yardımcı olabilir


Bu ekonomik ortamda, avukatların her iş görüşmesi için kendi "bir" oyun getirmek gerekir. Eğer bir iş veren ile, insan kaynakları müdürü veya genel müşaviri ilk karşılaşma becerememek, sen ay için, eğer hiç bir fırsatı olmayabilir. Daha düşündüğünüzden şaşırtıcı, dating dünya başardıktan ve iş piyasası için ortak kuralların daha var. Bazı temel dating protokolü gözden geçirerek, birinci sınıf hukuk öğrencisi deneyimli genel hukuk müşaviri veya ortak yanal hayallerinin iş açılış onların umutları artırabilir taşımak isteyen herkes.

LOOK YOUR BEST

Dating dünyada, görünümünü sayar. Araştırmalar, erkek olsun yine bir kadın tarih istiyorsanız ilk beş dakika içinde karar gösterir. Harvard Business School çalışma kararı kiralamak için değil bir röportajda ilk birkaç saniye içinde olur bulundu. Siz başarılı giysiler plastik cerrahi veya tasarımcı gerek yok, her görüşme için en parlak ve serbest meslek getirmelidir. Bu görüşmeci sizin ve fırsat ciddiye şirket almak gösterir. Elbise yeri nerede görüştüğü gerektiği için, sakal kesmesi ve vahşi tırnak cilası ve hairdo kaybetmek büyük bir saç kesimi olsun. Kısacası, damat tüm yönleriyle dikkate alın. Çünkü avukatlar geleneksel bir grup olma eğilimi Şüpheniz olduğunda, muhafazakar tarafta err.

DISPLAY GÜVEN

Görünüyor her şey değildir. Çünkü güven oozed Hepimiz kim Kraliçe tarihli lisede adam ortalama görünüşlü biliyordu. Dating dünyada, sadece vardır "a tutmak size bilerek ve kendini exuding-güvencesi bir ilişki kurmak çok yardımcı olabilir. Benzer şekilde, dengeli iş görüşmeleri de önemlidir. Nasıl, kendiniz, anketör el sallamak, gülümseme ve soru cevap konuşuyoruz anketör gözüne karşılamak taşımak elbise bunu görüntüleyin. Röportaj boyunca iyimser bir tutum, enerji ve iyi göz teması da önemlidir, gibi uyum geliştirilmesine yardımcı olun.

Ilgi ve coşkulu

Randevu daha düzgün gerçekten ilgi zaman sen git ve hevesli hakkında eşiniz, soru sorma ve dikkatle bunların cevaplarını dinlerken. Hiçbir şey kapalı bir romantik umudu döner kim hakkında kendisi, ya da daha fazla müşteri için cazip etrafında görüntüsü üzerinde sondalar biri daha.

Röportajda, başarılı aday özel şirket nerede olduğunu ve hangi o kabul ediliyor pozisyonu görüşme olduğu ilgi bilgi görüntüler. O yüzden ne kadar iyi bir uyum nedenle iş temyiz ve onu açıklamak için nedenleri ifade etmeye bilir. O ve diğer sorguları görüşme süreci kaynaklanan uyarı kalacak şirket ve pozisyon hakkında akıllı sorular soracaktır. Onun ilgi ve coşku açıkça gerçek olacaktır.

A MENSCH BE

Bir mensch olan, iyi bir tür, iyi ve onurlu bir kişi olduğu için Yidiş. Burada kimse yalnızca yeterli tarihe çekici değil ama yeterli tatlı anne, kim senin lastik, değiştirmek veya hamile bir kadın için yaptığı metro koltuğu bırakmak için bırakırlardı.Kimsenin birine ev getirmek demek için kullanabilirsiniz. Iş, bir mensch sert kendi kalmayacak geç veya hafta sonları işi yapmak için çalışmaya istekli olduğunu ve bir gülümseme yapar böylece görevleri çalışır. Kim ve ekstra mil gider bir atama işini açıklamasına değildir şikayet asla esnek bir takım oyuncusu.

Amacıyla kariyerinde büyümeye mensch da yeni beceriler öğrenme ve ileri eğitim almak için, kendi zaman ve dime bile, kararlıdır. Eğer anekdotlar veya hikayeler aracılığıyla mensch vardır göstermek için, iyi başarılı bir iş görüşmesi için yolda, ve belki de bir iş teklifi vardır.

PLAY IT COOL

Olsanız bile, yedinci sınıftan beri bir tarihte henüz, bunu zaman karşı cinsle bitti serin oynaması gerekir. Hiçbir umutsuzluk gibi olası bir talip kapatır. Bile ay önce ve kapatma atılmıştır banka hakkındaki ev koymak için, bir iş görüşmesi içinde anksiyete gizlemelisiniz. Senin müstakbel işveren, çünkü sizin için, çünkü masada yemek koymak gerek değil konumda ilgilendi hissetmeniz gerekir. Eğer herhangi bir iş alacak gösterisi, anketör en kısa daha iyi bir fırsat olarak bırakacağım korkusu olabilir birlikte geliyor.

DON'T Badmouth EX

Kötü bir dağılma ya da son zamanlarda boşanmış gelen makaralama olsun, iyi bir fikir malign asla yeni romantik umutları ex. Benzer şekilde, bir adet eski işveren yerden yere vurmak için hiçbir zaman bir röportaj kardinal kuralları bile, bu yüzden görüşmeci tarafından yapmaya davet etti. Bile, işvereniniz iflas veya iddianame altında olumlu geçmiş işler hakkında konuşmak için bir yol bulun. Açıkçası sizin tecrübeden bir şeyler öğrendim. Iyimser olmak ve her zaman sizin lehinize çalışacaktır gizli.

Ayrıca, bir anketör, hatta İşveren, arkadaşınız düşünmenin hata yapmazlar. Unutmayın, orada profesyonel bir kapasitesi bulunmaktadır ve hiçbir şey söylemek "kayıt dışı durumdadır."

Be Prepared

Önce tanışmak, Google, LinkedIn ve diğer sosyal ağ sitelerinin dönemde, fazla bir tarih hakkında bilgi edinebilirsiniz. Araştırma size de, zevk veya sohbet konuları bulmak bir faaliyet planı yardımcı olabilir. Ve kişiler önceden de bir iş görüşmesine shine yardımcı olacaktır görüşme olacak ile araştırma şirketi. Eğer şirketin 10K, yıllık rapor ve Web sitesini iyice, sen görüşme için akıllı soruları hazırlamak ve belirlemenize yardımcı eğer işe istediğiniz yer türden edebileceksiniz okuyun.

LinkedIn sen alma maters, iş geçmişleri ve sizi görüşme olacak insanların hobileri öğrenmek yardımcı olabilir. Sen, bu kesinlikle görüşmesinde buz kırılmak yardımcı olacak onlarla ortak bir zemin keşfedebilir. Sadece daha fazla iş konuşması için, sadece senin araştırma becerileri ile görüşmeyi etkilemek olabilir hazırlanacaktır.

DEVELOP YOUR ASANSÖR Pitch, VE SONRA BAZI

Tek sahne, o "kendiniz hakkında bir ortalama asansör binmek teslim için kısa bir zaman alır, unutulmaz bir açıklamada" Asansör Saha geliştirmek's helpful. Örneğin, "Ben Jake, küçük bir başlangıç Asya'da iş yapan bir telekomünikasyon müşaviri kulüpler. Ben Japonca ve Mandarin dilinde akıcı değilim." Senin Asansör Saha Geliştirme da bir iş görüşmesine kendinizi satmaya yardımcı olacaktır.

Öykü ve anekdotlar sizin anahtar çalışma güçlü destek geliştirerek sizin Asansör Saha genişletmek için çalışma düşünün. Eğer bir yaratıcı problem çözücü vardır bu noktaya göstermek için bir iş hikayemiz var. Önce meydana Belki ve sorunları tahmin böylece şirket karşılığı kaydettiniz. Bir örnek vitrine nasıl bu iş gerçekten sıyrılması standı yapabilirsiniz yaptı.

UYGULAMA YANITLAMA SAĞLAMLIĞIN SORULAR

Tarihlerde, neden son ilişki ya da evlilik sona erdi, neden çocuk uyuşturucu rehabilitasyon veya kariyer hedeflerinize ne olduğu gibi sert sorular sorulur. Daha bu zingers için cevaplar ve az olan savunma yoluyla düşündüm, daha sen olacak bir ortak çekici. Bir iş görüşmesine günü, görüşmeci de sonda olacaktır. O yüzden işten vardı, neden bunu birkaç yıl içinde, ya da çok işleri vardı son patron ne söyleyebilirim senin en büyük zayıflık olduğunu merak edebilirsiniz.

Eğer mülakat becerileri paslı ise, ile zor sorulara cevap pratik bir savvy arkadaş, profesyonel bir çalıştırıcı veya yasal İşveren askere. Böylece kadar size kolayca kin olmadan zor sorular, defensiveness veya Tökezledi işleyebilir eminiz musunuz.

Your Mind Manners

Bir tarihte, hiçbir şey daha hızlı olan beklemek personeline kaba birinden daha duygudurum öldürebilir geldiğinde geç, kötü tablo tavırları varsa, yemek sırasında metinler, etnik veya ırksal şakalar yapar ya da tarih boyunca bir görgü gaf yapar. Aynı bir iş görüşmesi için de geçerli. Zamanında gelen ve görüşme sırasında cep telefonu, çağrı cihazı ve böğürtlen kapatın. Bir sonradan teşekkür notu yazın yazın. Sizinle temas halinde görüşme sürecinde gelip herkese nazik olun. Kaç iş arayanlar Bu basit ama etkili bir kural yok saymak şaşıracaksınız. Sürece görüşmeci kadar ilk (ve hatta daha sonra getirir siyaset, din, cinsiyet ya da para ele Don't) konuşma oldukça tarafsız tutmak.

Bad Manners sen ve mükemmel bir görüşme arasında son şey ayakta olmalıdır. Eğer iş görüşmesine bu 10 basit kalma kurallara uyun, sadece denge ucu olabilir ve siz ve onlar iyi bir maç yapacak potansiyel işveren ikna.

Truth-in-dating webbplats skiljer fakta fr�n phonies