26 Şubat 2010 Cuma

Cupid Shook Me Down: Top-Tier Dating Service Sued


Bir grup iyi topuklu kadınların 1.500 $ için YAKALA bir ülkenin priciest ve hızlı "It's Just" Öğle online dating hizmetleri büyüyen yoluyla Manhattan federal mahkemeye sivil bir dava açtı, öğle kurulumları iddia eden bir adam ödenmiş değildi bunun için pazarlık.

Mahkeme belgeleri geçen hafta çöpçatanlık pahasına hangi ülke ve dünya çapında büyük ve küçük şehirlerde fazla 100 çöpçatanlık girişimciler "kar yalnızca odaklı için IJL bayilikler sattı şirket", tasvir, Filed ve istemcilere yalan istekli yakın ilgilenir.
devamı


24 Şubat 2010 Çarşamba

Nasıl a Woman to Keep


Burada bir kadın koruma konusunda tavsiyeler, benim arkadaş Phil sayesinde - en iyi kadın avcısı veya şimdiye kadar bileceksiniz!

O her zaman bir şey söylememek ve her zaman onu hayal gücüne merakını canlı tutmak için birşey bırakın diyor. Çoğumuz çocuklar hemen hemen aynıdır, ama kadınlar ve merak en iyi bir silah olduğunu bilmiyorum.

Dedi başka bir şey, onu özledim yapmak zorunda idi. Herkes burada kıtlık hakkında, ama kıtlığı sipariş için size bir şey emin olması etkili kullanılamaz varlık - seninle geçirmek demek zamanı kesinlikle şaşırtıcı olmalıdır ve o ile olabileceği en iyi zaman hiç şüphesiz bilir herhangi biri.

Şimdi yeni yerlere götürmek ve ona yeni şeyler göstermek var demiyorum. It yardımcı olur, ancak gerekli değildir. Ben Phil ile alışveriş merkezine gidip en müthiş defa var. Bu, özellikle gerçekten sayımları kimse ile bir harika, unutulmaz bir deneyim, her yerde oluşturabilirsiniz gerekir.

Ayrıca, o ASLA ilk önceliği yaşam olabilir. Hep bir şeyler için, ikinci ister aile, kariyer, arkadaş olmak koymak ne olursa olsun. Ama aklında o # 1 haline gelebilir umut küçük bir parça bırakın.

Artı, o onu size size değer onun için amacıyla dışarı asılı içine koymak bazı işler yapmak olduğunu söyledi. Onu gelip sizi almak, onu size biraz para harcama yapmak, onu aramak ve iyilik yapmak, vs o zaman sizin için sizin için kendi duygularını haklı ve onları büyümeye izin şeyleri yapmak olun.

Bu mükemmel tavsiye ilişkinin ne olursa olsun sahne sen in olmasıdır

??? ?? ?? ?? ???? ?? ????