14 Kasım 2009 Cumartesi

First Time ABD'de için Tarih, evli olmayan çiftlerin fazla gelmek Evli Ones

Hiç ölü, ama ilk kez, yeni bir araştırma için anlamı, geleneksel evlilik ABD hanehalkı çoğunda tercih yaşayan düzenleme olmaktan vardır göstermiştir gereğidir.

Shift, US Census Bureau tarafından aldığı 2005 American Community Survey rapor, Amerikan yaşamının her yüzünü bir değişikliği habercisi olabilir - aile hukuku ulusal siyaset ve aile değerleri mevcut vurgusu.

Hangi Ağustos ayında ancak yayımlanan büyük ölçüde şimdi verilerin büyük hacmi nedeniyle kadar kamuoyunun dikkatini kaçtı bulgular, bu evlilik yaklaşık 55.8 million Amerikan ailesinin hane veya yüzde 50,2 rakam vermedi belirtti.

Ise 36.7 milyon kategori uzmanların eşcinsel ya da heteroseksüel çiftler resmi evlilik dışı cohabiting öncelikle sevk dedi "nonfamily hane," bir terim olarak açıklanan ait fazla 14 milyon bunların tek kadın, beş milyon tek erkekler tarafından yollandı .

Ayrıca vardı fazla 30 milyon bekar erkek ve eden aileler olarak kategorize olmayan kadınlar yalnız yaşayan, Sayım Bürosu bildirdi.

Karşılaştırma, kendi özünde evli çiftler geleneksel hanehalkı sayısı biraz fazla 55.2 milyon, ya da toplam yüzde 49,8 durdu.

Evli olmayan çiftler New York, Chicago, Los Angeles ve San Francisco gibi büyük şehirlere doğru gravitated, Great Plains ve Midwest kırsal toplulukların ve Batı'da ise çiftlik devletler, ankete göre gelenekçilik bir burç kaldı.

Eğilim sadece altı yıl önce, evli çiftler kadar yüzde 52 105.5 million Amerikan hane yapılmış bir dramatik değişimi temsil etmektedir.

Bu, Başkan George W. Bush ve müttefikleri olan üzerinden son beş yılda bir çaba vergi tatili, özel mevzuat ve kilise ile geleneksel evlilik ve aileleri desteklemek için kampanyalar sponsorluğunu yaptık çabaları meyvelerini az olduğunu belirtti.

Vardiya, uzmanlar da sözde "aile değeri" siyaseti şu anda hem Cumhuriyetçiler ve Demokratlar tarafından oynanan denilen gelecekteki etkinliği hakkında soru doğurduğunu söylediler.

Douglas Besharov, American Enterprise Institute, Washington-tank için geleneksel aile yarasız üç sonra boşanma oranları yüzde 50 ve-beş yıl evlilik dışı doğumlular ulaşan bir buçuk yılda ortaya zor olduğunu söyledi düşünüyorum tabanlı bir sosyolog .

"Değiştir havada ise," Besharov Dışişleri Bakanlığı dergisi yaptığı son röportajda Amerikan Toplumu ve Değerleri çağırdı. "Tek soru olup olmadığını ya da sadece evrimsel felaket budur.

O birlikte yaşama ve insanlar arasında geçici ilişkileri önümüzdeki yıllarda Amerika'nın sosyal manzara hakim olasılığı tahmin edildi.

"Genel olarak, ne görmek, çünkü yalnızca ebeveynlerinin hem çalışma olmayacak olan insanlar - özellikle çocuklar - daha izole olacak bir durum, ama onlar daha az kardeşler olacak, daha az kuzenleri, daha az teyzeler ve amcalar, "bilim adamı savundu. "Yani zaman içinde, biz çok daha bireyci topluma doğru gidiyoruz."

Stephanie Coontz olan Konseyi Çağdaş aileler üzerinde kafa, görüşünü de kadın kazanç potansiyeli beklenmedik bir şekilde geleneksel evlilik etkileyen vardır olarak yaşam beklentisi büyüyor.

Eğer Dünya Savaşı tipik Amerikan bir evlilik ortağının ölümünden birkaç yıl içinde son çocuğu sona erdi önce eve bıraktığı, o dergide, bugün çiftler öne geçirmek için iki yıl daha birlikte bir de bakabilirsiniz işaret boş yuva.

Ise kadınların ekonomik bağımsızlığını daha az onlar için bunu gerekli kılar "ortaklarıyla birlikte bazı durumlarda sadece her firma için diğer geçirdikleri zaman artan uzunluğu, bireylerin daha az mutsuz bir evlilik tahammül istekli, yaptı," Coontz yazdı.

Copyright © 2006 Agence France Presse.

? ??? ?? ?? ??

9 Kasım 2009 Pazartesi

Hottest yeni tarihi web siteleri, teknoloji din evlenmek

Chicago Tribune By | 6 Ağustos 2006

CHICAGO - Teena Verbit kızı "muhteşem herkes çıkıyordu düşünmüyordu."

Bu yüzden kızı bir kişilik profili yazdı ve Jdate.com, Yahudi single için bir web sitesi üzerinde yayınlanmıştır.

"Ben bunu yapacağını sanmıyordu," Linda Verbit, 23, annesini ve, dedi "ama öyle. O Jdate beni koy."

Teena Verbit şimdi kızı çıkıyor genç adam onayladı. "Annem kez onun görüşünü bana hakkında utangaç hiçbir zaman," Linda Verbit olan Philadelphia dışında yaşıyor "dedi.

Web üzerindeki bir refakatçi bulmak pek yeni. Ama şimdi anne online ve çöpçatanlık oyun içine uzanan, çocuklarının profilleri penning atlama ve onlara sahip ödeme sitelerine catering görüntülenen belirli dini veya etnik kökenden.

"Ailem" Shaadi.com için, beni imzalanan 30 yaşındaki Sejal Patel söyledi. Babası bile ona Hint sitede bir not sonrası yardım için bir Web-savvy arkadaş kaydolmak.

"Bu dünyadaki herkes gibi görünüyordu benim Shaadi profil olmadan önce yaptığını biliyordu" dedi Patel, kim 30 e-postaları bir gün kalkarken başladı. Ailesi profil yazdı - o aile piknik, yemek ve evde yardım sever söyleyerek - ve hizmet için ödenen. Bir yüzsüz listesi ve kişisel çöpçatanlık hizmetleri içeren bir platin üyelik için web sitesi maliyeti 110 $ a year.

Herkesin dini online dating siteleri içine alıyor.

"Ben bir kişi olarak, bir tercihe onları karşılamak için tercih" dedi 29 yaşındaki Ahmed Rehab, Chicago Konseyi Amerikan-İslam İlişkileri genel müdürü.

Süre Naseeb ziyaret etmiş. Com, Müslümanlar için giderek daha popüler sitesi, Rehab üye değil. O, veliler çocuklarının bu tür sitelerin itme biliyor, ama onu bir sürpriz olmaz. "Bu Müslümanlar için birbirleriyle tanışmak için geçerli bir yoldur" dedi.

Online Dating bir web en eski işletmelerin, en iyi bilinen siteler mütevazı büyüme ile düz yaşıyor. Ama siteleri din, ırk üzerinde odaklanan veya etnisite yükseldi var. Shaadi At örneğin. Com, trafiği yüzde 73 Haziran 2005 Haziran 2006 arasında, comScore Media Metrix, hangi Internet etkinliğini tedbirler göre büyüdü. Jdate.com özgü ziyaretçiler yüzde 43 döneminde büyüdü yer öylesine Teena Verbit gibi insanlar bile onlar için bir isim var çalışmak için kullanılır: "Jmoms."

Genel, siteler Arkadaşlığın sayısı 1.122 850 den 2005 yılı Temmuz ayında, web sitesi izleme şirketi Hitwise verilere göre atladı