17 Eylül 2011 Cumartesi

Cadılar Bayramı Kostüm Tanışma Stil


Sevgi ya da nefret edebilirsiniz, ancak hiçbir Cadılar Bayramı var gibi görünüyor. Süpermarkette kostümlü su kabakları ofisinde şeker mısır, bu bir tatil spooks veya bize, biz ne kadar eski olursa olsun kıvılcım.

Her zamankinden farklı olarak, şans giyinmek ya da perakendecilerin yetişkinler için kostüm harcamalarında bir artış tahmin ediyorlar aşağı saf yetişkin eğlence için yapıyor. Gerçekten de, Ulusal Perakende Federasyonu tarafından yapılan bir araştırmada, Amerikalıların daha bu Halloween çok daha fazla harcamak planlama ve yaklaşık bir milyar dolar hile harcanacak veya yetişkin için kıyafetleri tedavisinde, ankete katılanların üçte birinden fazlasını bulur Tüm Hallow Havva için bir parti veya katılmak için planlıyoruz.

Kez fıstık boyutlu karakterler etrafında bir tatil için bu yeni çıkmış coşku gerçekleri başına bela olmaya devam eden zor zamanlar yatırılacaktır. Elbise oynamak güvensizlik askıya alma ve gece eğlenmek için iyi zamanlanmış bir fırsattır.

Bu yılki trend giysiler birini tercih veya klasik çekin gidin kostüm dışarı yatağın altında, ne Cadılar Bayramı için aşınma, yanlış tip karakter korkutmak veya cazibesine ince bir mesaj gönderir uyarısında bulundu.

Erkekler

Kovboy: demure, ince belle ya da vahşi iz blazer: aşağı-toprak ama sinsi, sağlam ve güneş öptü maverick bayanlar iki çeşit halat olacak. Kovboy oynayarak eğlenceli ve vahşi bir gece için bir macera emin olsa da, bunu biliyor: Çoğu kadın bu kötü çocuklar evlenerek düşünmüyoruz.

Kahraman: Güç aç villainesses çok yüksek binalar (ya da en azından kendi dairelerine kadar almak için asansör kullanımı) sıçrama hazırlanacak içine onların pençeleri kazmaya çalışıyor olacak. Bu sadece kryptonite ısırmak yoksa veya tüm güçlerin kaybedersiniz, süper suçla mücadele yetenekleri çizilmiş kılık içindeki asil genç kızlar tarafından aptal almak kolay.

Vampire: Kadınlar yüzyıllar boyunca bu uğursuz kan emici yaratıklar çekti ama paranormal dünya soğuk, gizemli bir evren ve kapalı olsun kim olduğunu unutmayın edilmiştir ölümcül bir oyun oynuyor olabilir. Bu ölümcül gitmek muhtemeldir buharlı ilk görüşte cazibe türüdür!

The King: Viva Las Vegas getup gösterilen groupies almak için bağlı, ancak akil adamlar sadık hayranları genellikle umutsuz takipçileri dönüşmesi biliyoruz. Rahat bir rocker olarak bir ilişki, elbise ve gösterişli altın, gölgeler ve yan yanıklar atlamak değil iseniz.

Kadınlar

Hemşire: görünebilir tüm güzel beyaz giyinmiş ama hasta kalp eğilimi ve duygusal olarak bu besleyici getup sıkıntılı olacaktır. Florence Nightingale Bir gece güçlendirici hissedebilirsiniz, fakat sürekli tedavi gerektiren bir adam hızla yorucu olabilir.

Fransız Hizmetçi: siyah ve beyaz dantelli kıyafet, gelecek ay için toz eğilip görüntüleri hokkabaz emin. Hile veya treater dikkat: size doğru akın sıcak çocuklar, kirli ve temiz eğlenceli gece bir sıcak karışıklık dönüşebilir oynamak ister.

Okulu Kız: masum kız kapı yanında talipleri arasında her zaman en iyi puanları alır. Ancak, yeşil ve lacivert üniforma, diz yüksek çorap ve pigtails üçüncü sınıfta hala sıkışmış çocuklar cazibesine yapabilirsiniz. En iyi süper meraklılarının, aksiyon figürü özentilerinin veya Pee Wee Herman kadar herkes sakınmak.

Wicked Witch: Bu kolay bir son dakika olsun-ama tatlı ve seksi yeşil yüz boya ve burun siğiller bir kadın hakkında hiçbir şey yoktur. Naughty her zaman seksi bir bildirimde bulunmamış dolaba süpürge bırakmak ve bu Disney prenses elbise kapmak.

Tolkning DIY Blind Dating Red bøsser