22 Mayıs 2011 Pazar

Sigara Sadece Göğüsler Ve Ass - Erkek Profili Seksi Fotoğraflar Yüzler.


ATLANTA (AP) - Popüler görüşün aksine, erkekler Emory Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan bir araştırmaya göre, daha fazla çıplak kadın resimleri bakıyor diğer bölgelerde önce bir kadın yüzüne bakmaya muhtemeldir. Ve kadınlar olacak heteroseksüel seks resimleri uzun adamlara bakışı, çalışma bulundu.

dergi Hormonlar ve Davranış yayınlanan iki bulguları, gerçekten değil cinsel tutum ışık tutacak tüm bu gizemli bir bilimsel ışığında bakıldığında, Emory psikolog Kim Wallen söyledi.

Wallen ve eski yüksek lisans öğrencisi, Heather Rupp, halen 30 kadın ve 23 ve 28 yaşları arasındaki 15 erkek için seks çiftlerin fotoğrafları gösterdi. Her onun, ilk gitti bakışları nerede ve ne kadar orada kaldı ölçmek için bir yüksek teknoloji göz izleme cihazı ile donatılmış oldu.

Erkeklerin yüzüne doğru gitti ve bir süre oyalandı, ama kadınların en fazla cinsel aktivite de ilgilenmişlerdir. kadar ki onlar hormon dolu doğum kontrol hapları olup olmadığını bağlıydı nasıl.

kim, Wallen dedi hap daha normal giyim kapsadığı alanlarda ilgilenmişlerdir kadınların değil, fotoğrafları ve mücevher gibi "arka plan" öğelerin genel görünümünde ilgilenmişlerdir olanlar.

"Göz-izleme verilerini Kadınların en çok dikkat ne onların hormonal durumuna bağlı olduğunu için önerdi," Toplumsal Cinsiyet ve Üreme Seks Araştırmaları Indiana Üniversitesi Kinsey Enstitüsü şimdi de Rupp dedi.

Wallen ve Rupp yaptıkları çalışmada yüzlere erkeklerin artan ilgi amigdala, duygusal bilgi ve heyecan süreçlerin beynin bir bölümünde yüksek aktivasyonu ile ilişkili olabileceğini göstermektedir "dedi.

Kadınlar değil, Wallen dedi, onlar uyandırdı mı çıplak erkekler bakarak anlayabilirsiniz dişi organları çok açıklamayız.

"Bu, ancak şifreli's yüz ifadesi ilgi ve zevk seks bir göstergesi gösteren bir yoludur," Wallen dedi.