25 Mayıs 2011 Çarşamba

McFly Marty From Erkekler İçin Tanışma ipuçları


emin olun gardırop zamansız olduğunu

şimdi Marty McFly kabarık kırmızı yelek, genellikle mavi tulumları, Calvin Klein iç çamaşırı ve Nike spor ayakkabı gibi kendisi DeLorean olarak bizim kültürel dokusunu gömülü haline gelmiştir rad By. 1985 yılında olduğu gibi 1955 yılında çok mantıklı olarak yapılan gerçek bir klasik; Bu özetin özeti bir Amerikan ikonik bir kıyafeti.

Biz, mavi kot pantolon ve spor ayakkabı bulunan bir adam erkek-next-bağlı vesilesiyle kapıya Hunky gidebilirsiniz bir kıyafeti ilgili olabilir. Unutmayın, terzilik seçimleri kim hakkında çok şey söylüyor, siz kadınları etkilemek için bir çaba sonraki bir eğilimden atlamalı iseniz, size kendinizi, kısacık ve genellikle bir numaracı emin değilseniz düşündürmektedir. Yani, bizim Marty McFly arası erkekler için ipuçları kalma için, size bir kıyafet seçimi yaparken, o, klasik basit ve zamansız tutmak öneririz.

Eğer sadece izlenim ilk yapmak olsun bir şans

Daha Marty McFly arası erkekler için uzanan ipuçları sadece bir parçasının değil, biz iyi bir ilk izlenim verme önemini vurgulamak olamaz. Yaşamın tüm yönlerini için geçerli olan bir kuralı - ilk tarih iş görüşmeleri arasında bir ilk izlenim şekilde birinin hayatının geri kalanı için seni algıladığı renk yeteneğine sahiptir. Bir şeyleri her zaman olduğu gibi (yani planlı gitmedim belli olmuştur kez konum kız arkadaşını ebeveynleri yoktu değil ve "Ben senin kızını T-shirt beceriyor değilim" Yeni patron gibi değildi gibi "Ben Kızınızın T-shirt beceriyor 'm, "vb), ama sen değilsin olan zaman içinde seyahat etmelerine izin onu yeteneği Marty McFly, ve teorik olarak sizi ilk bir vida eğer birden ilk gösterim yapmak için izin istiyorum. Bu ve film değil bir atış böylece tüm bu sayımı olun - tabii ki, bu durumda fındık gitmek bir akı kondansatör var, sürece.

Her zaman kendiniz için ayağa kalk

Kimse Marty McFly tavuk aramaları ve bunun yanına alır. Bazı olabilir rağmen reddetmesi bir karakter kusur olarak bir meydan okuma geri adım algıladıkları, bunun kılan düşünüyorum Marty sinemanın tüm zamanların en büyük kahramanlarından biri. Bayanlar da çok seviyorum. Marty annesinin onuruna savunmak için Biff için ayağa kalktı, o onun için düştü. Aynen Marty babası, George için de geçerli. Bu kadar zaman kadar eski olan erkekler için bu tarihleme ipuçları biridir. Hiçbir şey bir kadın, kendinden emin kendine güvenen ve kendisi için ayağa kalkmaya istekli bir erkekten fazla sever var. Her zaman, ama Marty (birisi, tavuk oyununa kibarca düşüş size meydan okuyan varsa) yaptığım gibi aynı aşırı gitmek zorunda olmayabilir dahaki salatalık çorbası soğuk bir saç var, iade etme korkmayın . Bize güven - O bunun için saygı olacak.

jantlar güzel ayarlanmış bir al

Ne kadın güzel arabalar sevmiyorum düşünen bir erkek diyorsunuz? Bir bisikletçi. Ne o güzel arabalar gibi yok diyor bir kadın diyorsunuz? Bir yalancı. Ve evet, biz bu kadar yaptı. Marty McFly jantlar güzel bir dizi önemini anlamış ve onlar çok otomobil dünyanın hiç 80'lerin başında piyasaya çıktığında gördüğü her şeyi farklı oldu DeLorean, daha güzel alamadım. tüm dikkat çekiyor otomobilin rağmen, Marty gözünün gerçek elma nihayet 1985'te döndüğünde ellerini alır Toyota 4x4 kamyon oldu. Marty şansınızı ve güven artırmak için bir araç parlak bir kız evine kadar yuvarlanma gibi bir şey olduğunu söylemek olurdu. Unutmayın: Bir araba için alışveriş, geniş arka koltuk çok önemli olduğunda - elbette, golf kulüpleri taşımak için.

yetenek geliştirin bir

Marty McFly Deniz dans Under Enchantment sahnede çıktığında, bir gitar aldı ve "Johnny B. Goode" onun sürümü ile parçaladı (o unutulmaz izleyici-susturma solo dahil), o bir yanında olağanüstü beceri düzeyi görüntüye balta, genellikle rock 'n' roll tüm zamanların greats ile ilişkili. Emin, kendi grubunu, iğne, hatta, ama Bands rekabetin yüksek okulun Battle çatlak olamazdı bir müzisyen olarak Marty yeteneği onun kız arkadaşı Jennifer için dayanılmaz yaptı. Görünüyor, para ve mizah duygusu kadar alacaksınız, ama hiçbir şey yetenek bir adam gibi gidiyorum bayanlar alır. pahalı bir akşam yemeği için bir kız alın ve iyisin. tatlı sonra ukulele dışarı Göğüs ve Portekizce bir Beatles şarkı söylemek ve altın konum.

gelecek düşünün

biz geleceğe bakmak için bir fırsat olsaydı, biz oldukça biz kabul ediyorum emin değilsin. biz bir saçsız haline gelmişti ne, bir sağ kanat zararlı host sohbet programı? Hatta, yağ kötü? biz ya da eyleme sarsılmaya çok gitmek depresif misiniz? Jennifer 47 yaşındaki Marty McFly bir çıkmaz iş, bir dağılan evliliği ve düşük benlik saygısı kurbanı saplanıp görünce, onu uyardı ve daha iyi bir araya geleceklerini değiştirmek oldu. Bu fırsat (Google'ın seyahat süresi bölünme sonunda çıkartıyor sürece) asla yaşamazsınız, bu nedenle şimdiki akıllıca kararlar önemlidir. Hiçbir yerde bu daha fazla kalp konularda daha önemlidir - bu yüzden ne zaman bir ortak çocuk sahibi olmak ve onlarla birlikte yaşlanmak, bir ev satın kendiniz hayal emin olun alıyorum. sadece ve eğlenmek istiyorum sürece bu durumda bunu tamamlamayı emin olun.

iddialı olun

filmin en unutulmaz sahnelerinden birinde, Marty doğduğu bir gün olmasını sağlamak için annesine almak için nasıl kendi babası tavsiyeler veriyor. Çevresinde başınızı sarmak için çok benziyor, ama Future modern bir klasik geri dönüş yapar hikaye marifet bu tür's. Marty George sadece Lorraine yaklaşım ve onu sormak söyler, onun akla gelen ilk şey söylemek - biliyorsun, ona güzel (kızlar şeyler o aşk) söyle. Iyi tavsiye, ama basit. iddialı's ve o boş boş fırsatları onu geçip izliyor oturan değil, kimse ne istediğini sonra giden bir adam gibi kadın. O da mantıklı: Ona çıkma teklif yoksa, onu dışarı gitmeyecek. Bakın nasıl çalışıyor?