19 Haziran 2010 Cumartesi

FDA silikon meme implantları markete geri vermiş sağlar


Amerikalı kadın bir kez daha yeniden inşa ve geliştirme için silikon meme implantları alabilirsiniz, tartışmalı bir karar geç Cuma federal hükümet tarafından açıklanan takip edilecektir.

veya şiddetli meme anomalileri nedeniyle sonra kanser ameliyatı yeniden inşası için silikon implant istediğiniz yaş yanı sıra kadınların 22 ya da kim seçmeli meme-geliştirme prosedürleri istiyorum daha büyük Şimdi kadın, cihazlar alabilirsiniz.

â € œIt makul onlar güvenli ve etkili olduğu sonucuna vardık için, â € Dr Daniel Schultz, Federal Gıda ve İlaç İdaresi olarak Merkezi Cihazlar ve Radyolojik Sağlık müdürü söyledi.

Schultz kadın ve komplikasyonları çalışma bu cihazların büyük olasılıkla en az bir kere değiştirilmesi gerekecektir haberdar olmak için uyardı bir de, kopma veya sızıntı sertleşerek çünkü womanâ € ™ yaşam boyu var.

Komplikasyon oranları gibi çalışmalar iki üreticileri tarafından yürütülen, Mentor Corp ve Allergan Inc, her iki California şirketler, onay implantlar satmak için alınan mevcut FDA web sitesinde, www.fda.gov / CDRH / breastimplants olacak . FDA 10 yaş ve paylaşmak kendi Web sitesine ilişkin gözlemlerini ve periyodik kamu oturumlarda için implantlar izlemeye devam edeceğiz.

implantlar dona € ™ t kaçak, kadın implant cerrahisi üç yıl sonra ve her iki yıl sonra meme manyetik rezonans testleri geçmesi gerekir emin olmak için, FDA önerir. İmplant rüptürü genellikle sessiz, Schultz, "dedi ve kadın ya da doktorlara bilinmiyor.

1992 de bunların satışı yasaklandı yana karar FDA, ürün çalışmaktadır tarafından büyük bir geri dönüş olduğunu. O zamandan beri, kadınların sadece az sayıda klinik çalışmalar ile, akademik merkezler çoğunlukla az silikon implant aldık. Onların yerine, doktorlar güvenli ama dalgalanma eğilimli, ince kadınlar vardı tuzlu implantlar, tuzlu su dolu aygıtlarıdır sundu.

â € œI rahat bu ve itâ € ™ güvenli bir başka önemli seçenek eklemek için gidiyor hissediyorum, â € Dr Paul Izenberg, St Joseph Mercy Hospital, Superior Twp ile Ann Arbor plastik cerrah söyledi.

O cihazlar daha 80s artrit sorunları kas ağrısı ile bağlantılı implant daha dayanıklı olduğunu söyledi. â € œItâ € ™ gerçekten apayrı bir top game.â € s

Dr Sidney Wolfe, Kamu Citizenâ € ™ müdürü ve Sağlık Araştırma Grubu s Sybil Niden Goldrich Kaliforniyalı bir göğüs implant hasta, FDA kararını eleştirmişti.

Goldrich Bush yönetiminin geri piyasada Kongre'de Demokrat çoğunluk önce cihazları koymak için çalışıyor Ocak ayında devralacak dedi.

Wolfe kadınlara yaptığı tavsiye â € œdonâ € ™ t kullanmak onlara dedi, onlar arena € ™ t safe.â €
Nationâ € ™ en büyük iki plastik cerrahi hekim grupları s itiraz ve cihazların geri onayladı.

1990'ların kadar Midland tabanlı Dow Corning Corp nationâ € ™ s büyük göğüs implant üreticisi oldu. 1995 yılında dava kadınların hala ödeme arayan binlerce ortasında iflas ilan etti. Mahkeme kadar 360.000 olarak iddia nezaret 866-874-6099 ulaşılabilir veya courtâ € ™ gitmek Web sitesi, www.dcsettlement.com var.

Cuma günü Dow Corning açıklamada şirketin â € œpleased ki bilimsel kanıt ticari satılık cihazlar dönmek için FDA € Leda olduğunu söyleyerek yayımladı. Ama hiç planları piyasa yeniden girmeniz gerekiyor.

Neden zengin 19. yüzyılda Afrika feminizm okuyan asla