4 Kasım 2009 Çarşamba

Bu Klasik Dating hata yaparlar mı?

Bazen, bir başka zevkli tarih ters hiçbir belirgin nedeni gitmek görünebilir. Burada küçük slip-up ve başarısını sizi holding back olabilir hatalar vardır.

Tarih's omzuna arıyorsunuz

Büyüleyici bir şey üzerinde tarih hemen arkasında neler oluyor? Belki bir garson dramatik bir muz-deri veya George Clooney ayağının kayması karşısında Cameron Diaz oturan ve her ikisi de ayrıntılı şapka giyiyorsunuz. Bırak gitsin. Tarih omzuna bakan olarak kaba genelinde, gelecek ve siz çıkıyor musunuz kişi rahatsız hissedecek ve onlarla ilgilenmiyor düşünüyorum.

Ex Talking about

Yeni bir eve taşınmak ve hala önceki ikamet's eşyalarını dolu - bir hayal kırıklığı biraz sert ve çok çalışma öncesinde tüm eski bagaj başa keşfetmeye çalışırken hayal edin. Bu bir kişinin ne zaman hâlâ kendi eski düşüncesi ile meşgul olan kimse kalma alacak duygu benzer. Harcamalar hakkında Sohbet arkadaşlar arasında, senin uzanan ortak gerçekten bilmek gerekmez tutulmalıdır.

Kirli tırnaklar

Birisi yeni arkadaşlık, o tertemiz olması önemlidir. Kirli tırnak, çok arkadaşlar veya uzun vadeli bir ilişki arasında önemli değildir ama kapalı bir ilk tarih olarak genellikle kötü hijyen ima ve çok fazla yemek bakmak hoş değildir koyarak gör. En dating tips olduğu gibi, bağlam önemlidir - eğer ilk tarih çilek bir öğleden sonra-toplama, kirli tırnakları bir sorun daha az olacak ne olur!

Not Listening

Dating sinir bozucu olabilir ve genellikle en önemli şey gibi konuşma gidiş ve hantal sessizlikler kaçınmak, her türlü maliyet tutmaktır görünüyor. Ama bir şey yeni ve parlak ile gelmeleri ise tarih konuşurken söylemeye çalışıyorsun büyük bir hatadır. Kendi tarafında, onlar çıkıyor musunuz kişi anlayarak onlar gerçekten sinir bozucu olacağını söyledi olduğunuz bir kelime dinledi değil. Bunun yerine, dikkatle dinlemek ne tarih ve diyor kabul yapmak tepkiler.

Işe yaramaz

Tekrar sinirlilik ortak bir tepki, sürekli işe yaramaz ya da değişen oturun ilgili olarak görünmesini avunmak ve huzursuz, çok güzel bir görünüm zaman kalma değildir yapacaktır. Sizin kucağına ellerini koymak yararlı olabilir ya da birlikte keman için teşvik azaltmak için onları toka, daha önemli şeyler üzerinde, ne diyorsun gibi konsantre için bitiş tarihi.

Iş hakkında konuşmak

Her zaman birisi bir yaşam için ne yaptığını bilmek ilginç. Ancak, çoğu işleri endüstri dolu özel jargon ve böylece niş bu kişiye özel çalışma alanı dışında hiçbir şey demek değildir bilgiler. Bütün gün "wenus" (Haftalık Tahmini Net Kullanım Sistemleri), ancak uzanan ortak muhtemelen böyle bir şey duydum asla derleme ve geçirmiş olabilir tüm konu onlara kaybolur. Çok çok fazla iş hakkında konuşma ve her iki deneyim in sahip alanlara tartışma bulundurmaya çalışın konusunda dikkatli olun