5 Mart 2011 Cumartesi

4 Yolları Mali Ice Break


Farnoosh Torabi By

kocası da ilk iki katı kadar o Kazanılan olarak ve tanıştığımda iyi altı rakamlar Kazanılan rağmen - - o çok daha iyi bir kredi puanı ve tasarruf daha vardı benim genç arkadaşım sadece bana gösterdi. "Onun kredi puanı 500'ler oldu ve onun adına yaklaşık 7000 $ vardı," diye anlattı.

"Biz ipotek sadece adımı ile ilk ev almak vardı. Onun kredi sadece yeterince iyi değildi. "

onlar "işleri yoluna koyduk," I've rağmen o ikisi daha önce ilişkide daha ciddi bir para tartışma vardı dileklerini geri arıyor, diyor.

Gerçekten mali gerçekleri ifşa evli, birkaç çiftler etmeden once - ya da iskeletler. Yeni bir online anket koridorda aşağı yürüme önce bir bütçe oluşturdu çiftlerin sadece 24 oranında bulundu. Ondokuz yüzde veya kaçınılması söz maliyesinin düşünmüyordu ve yüzde 33 eşlerini kredi puanı bilmiyordum.

Eğer flört olduysan - ve bir şeylerin ciddi dönebileceğini düşünüyorum - ama para konu açmak için henüz bu başlayabiliriz. Burada istikrarlı finansal resim hakkında daha fazla bilgi için benim dört mali buz kırıcılar vardır.

1. Pay Korku Öyküleri

, Şansını hem para sıkıntılardan çeşit aldım ve "Hiç bir koleksiyon ajansı tarafından peşindeydi? Olsun" böylece hataları iyi bir kahkaha olsun, sor. Ama notlar almak: senin istikrarlı korku hikayeleri yinelenen iseniz, kırmızı bayrak olabilir. Bir noktada, tüm çiftler ciddi bir mali geçmişleri ve mevcut banka dengesi hakkında sohbet olmalıdır. Yatarsan dışarı tüm - er ya da geç yüzeye gidiyor çünkü.

2. Kolej Talk About

kolej yıl hakkında bir konuşma (ve üniversite işleri ve ebeveyn katılımı) borç seviyeleri ortaya yardımcı olabilir. sizin ilişki evlilik neden olursa, borçlarını peşin ödemek ve geliştirmek, kredi puanları birlikte çalışması gerekebilir.

3. Izle ve dinle

Davranışlarımız bizim mali perspektifler hakkında miktarlar konuşuyor - Yemeğe, alışveriş ya da hayır konuşmak dışarı zaman çok iyi notlar alın. tarihinizi nakit veya plastik kullanma eğiliminde mi? o mu ya da o hiç harcama izleyebilir mi? Iyi ya da kötü damperli damperli? Cömert mi hayır mı? para konusunda eşinizle konuşmak çok size çığlık atmaya zorluyor mu? Ya da tam tersi - aynı zamanda yapar merak.

4. Tartışmak Gol

Bu konuşma sizin sürekli mali umutları çözmek. Eğer biri okula geri gitmek isteyen var mı? Gönüllü itfaiyeci olmak istermisiniz? Oyun Powerball her hafta? küçük bir işletme aç?

ilişkinizi daha ciddi hale geldikçe, kaydetmek / evlilik süresince yatırım gerekebilir ne kadar para duygusu kazanmak için gelecekteki hedefleri gözden geçirin. Sorular içermelidir: Kaç çocuk istiyoruz? biz kamu veya özel okula göndermek istiyor musunuz? biz şehir veya banliyölerinde yaşamak istiyor musunuz? biz bir tatil ev istiyor musunuz? senin orta yaş krizi bir Porsche satın alma dahil mi?