8 Eylül 2011 Perşembe

Onun Tanışmak önce İlişki Başlıyor


Yarın size harika bir fikir uyandırmak için gidiyoruz.

, Yatak yarış bilgisayarınızda açın ve önemli bir belge yazma başlar. Bayan Don Juan, sonunda evlenecek kadın ayrıntılı bir açıklama olabilir, ancak henüz karşılamak için.

Hayal gücünüzü kullanarak, yaşı, fiziksel özellikleri, eğitim ve kariyer hedefleri profil. Onun kişiliği, tavırları, ilgi alanları, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri anlatacağız. Onun hayat tecrübelerini ve sıkıntı ile nasıl o vurmuştur profil.

Daha da önemlisi, onu kişisel kusurları anlatacağız. (Bu bir fantezi kız, bu sizin gelecekteki eşi olduğunu unutmayın.) Onun görünüş, kişilik ve karakter detay kusurları. Hayatında bir noktada, o bu kusurları tanınan ve nasıl o bunları en aza indirmek için olumlu bir çaba var ne de anlatacağız.

En önemlisi, kendi egosunu koymak ve arzularını bir kenara ve Bayan Don Juan gerektirir ve sizden istediği şeylere tanımlamak. Bu belge yazmak için en zor kısmı olacak, ama bunu sürece tam olmayacak. Gerçekçi, o kadar çok ayrıntı ondan istediği her şeyi olduğu gibi tarif istediği her şeyi anlatacağım.

Belgeyi tamamladıktan sonra, küçük bir kopyasını çıktı ve cüzdanınızı yanınızda. Bu şekilde, Bayan Don Juan her zaman siz ve sizin bir parçanız olacak.

Daha sonra belgenin son kısmında belirtildiği gibi kendi gereksinimlerini ve isteklerini karşılamak için kendinizi geliştirebilirsiniz sürece iki karşılamak asla gerçekleşme gelecektir. Iki kanıtlanmış bir gerçeklik faktörlere dayalı bir kendi kendini iyileştirme rejimi geliştirmek:

1) Kadın Güven, Kontrol ve Mücadelesi ile erkek gerekir.
2) Kadın görünüyor, Para ve Güç ile erkek istiyorum.

Ilk etapta kapalı baş edeceğiz, spor salonunda. Çalışırken, böylece güven arttırıcı, duruş, anlık gelişmeler deneyim olacak. Daha iyi görünümlü bir vücut, zaman içinde gelecektir.

İlk antrenmanın ardından, yerel mağaza erkekler bölümüne gidersiniz. Bazı cilt ve saç ürünleri stok. Belki bazı kolonya almak. Eve geldiğinizde masanızda faturaları yükselen yığını görürsünüz, bu yüzden eski çek defteri çekin ve maliyesinin daha fazla dikkat ve zaman organize etmek çözmek. Phase One Bayan Don Juan ile ilişkisi başlamış olacağız.

Ay geçecek ve sabit bazı sonuçları görmeye başlarsınız. Vücudunuz daha zinde, daha temiz ve düzgün bir görünüm kabul olacak ve finansal gelişmeler oldukça büyük bir miktarda harcanabilir gelirin yaratmış olacaktır.

Böylece genel bilgi ve kelime geliştirerek daha fazla kitap okumak için çözecektir. Insanların etrafında daha fazla zaman geçirmek, böylece öğrenme, sosyal beceriler ve nasıl karizma terlemek çözmek. Artık bir kadının evine telefon numarası soran tereddüt.

Kendine güven düzeyinde artış, risk alma korkusu ortadan kaldırmıştır. Sürekli büyüyen ve gelişen süreç tadını çıkaracaksınız. Artık Bayan Don Juan için yapıyor olacak. Kendiniz için, kendinizi geliştirmek olacak.

Ay daha geçecek ve kendi karakter kişisel kusurları ortadan kaldırmış ve onları daha iyi, daha verimli çalışma alışkanlıkları ile yerini almıştır. Kontrol ve Challenge kaybedenler tarama ile öğrendi bu yana uzun olacak, çünkü sıklıkta Arkadaşları tarih değil, ama gitmek birkaç tarihleri ​​konuyla ilgilenen kadınların her zaman olacak.

Kendinizle barışık olmak ve böylece daha popüler sadece bir kişi, genel olarak daha mutlu olacaktır. Güç sadece kişisel başarıları sahip değil, aynı zamanda, yakın arkadaşlarınız ve aileniz ile geliştirilmiş olacak kalite ilişkileri.

Tam bir adam olacak. Bayan Don Juan gereksinimlerini ve arzularını tatmin olacaktır. Sadece o eti size görünecektir.

Cüzdan belge çekin ve son derece şaşıracaksınız. O, onun çok uzun zaman önce profili açıklanan hemen hemen her şeyi olacaktır. Onunla ilişkiniz Aşama sonra başlayacaktır.

Iki evli ve Bayan Don Juan, balayı, sık sık, onun için bir ilişki başladı anı olarak ilk defa o gördüm an için sevk edecektir. O "ilk görüşte aşk" olduğunu söyleyeceğim. O söylediği zaman o yalan olmaz. Bu sadece şeyleri ona bir bakış açısı olacaktır.

Ancak, o ilk kez tanıştığım zaman sadece onun fiziksel cazibe testi geçti biliyor. Ama, onunla ilişki uzun daha önce başlamış olacaktır. Bayan Don Juan istediği her şeyi olmaya karar başlamış ve kendi ego hiç saygı ile, bir koca ihtiyaçları olacaktır.

Biz çocuklar olarak genellikle ilişkiler sadece biz ona çarptım sonra başladığını düşünmek eğilimindedir. Doğru değil.

Onu karşılamak önce ilişki başlar.

Rencontres enseignements tirés des quatre Fabulous