30 Haziran 2011 Perşembe

İngilizler kendi aşk ortakları güvenmiyorum


LONDRA: İngiliz eşleri 'yazılı mesajlar, dokunarak telefon görüşmelerini ve hatta web kamerası ve uydu navigasyon sistemleri ile sevdiklerinize atık tarayarak, casus bir millettir, bir araştırma ortaya koyuyor.

Ortak sekmeleri tutmanın en çok tercih edilen yol daha bu sorguya bir göz sinsi kabul ile (yüzde 53) yarısından kendi metin mesajları kontrol ediyor. Sayı 25-34 yaş grubunda yüzde 77 kadar vuruyor.

Ortak bir aşk-hile olup olmadığını ortaya bulma ikinci en popüler yolu da e-posta okumak için â € "42 yüzde böyle bir manevra yürütülen olduğu İngiltere'de Undercover Anketi söyledi.

Üçüncü bir ortağın cepler ile karıştırmak ve eski moda bir, (yüzde 39), kadınlar arasında popüler bir tekniktir.

Erkekler başka söylenmemiş kural kırmak için tercih â € "Ortak günlüğü okuma.

Ne kulak misafiri olma güvenli konuşulan kelime.

, Casus sergi onun Bilim, Londra'daki Bilim Müzesi tarafından yaptırılan ankette ankete katılanların üç (yüzde 31), yaklaşık bir onlar gizlice kendi ortağın konuşmaları dinledi söyledi.

Sorgulandığı 1129 kişi az sayıda, hatta gizlice Diktafonlar veya benzeri taping cihazlar kullanarak, onların ortak telefon konuşmaları kaydedildi söyledi.

Bu yöntem 20 biri (yüzde 5) kadar ellerini koymak aşırı 55s yaş grubu ile en popüler oldu. Bu yaş grubu aynı zamanda web kamerası ve GSM izleme cihazları kullanan kişiler dahil.

10 (yüzde 9) hemen hemen tek onları takip ederek eşlerinin üzerinde kontrol başvurdular.

Harry Ferguson, eski M16 ajanı, şunları söyledi: "Herkes her şimdi ve yeniden bir casus bir parça olmak yeteneğine sahip ve casusluk dünyasına girmek için James Bond'un araçlar olması gerekmez."

Casus sergi Bilim Eylül ayında sona eriyor.