28 Haziran 2011 Salı

Arkadaş Siber Uzay gider


Birisi bilge bir zamanlar "Zaman hiç kimse için durur" dedi. Zaman bile en istikrarlı ve güvenli ürün eski ve modası geçmiş olacağını komik bir şey. Binlerce yıl boyunca uzanan kavramı neredeyse sabit kaldı. Bugün internette aşk bulma fikri yaygın bir uygulamadır sanal bir dünyada yaşıyoruz. Gibi erken 10 yıl önce online olarak kalma kaybedenler ve bilgisayar nerds için kabul edildi. Sadece Online kabul haline kalma ama şimdi bir eş bulma en yaygın yollarından biridir.

Her geçen gün daha başlatılması ile flört sitesi yüz binlerce var. İnternet dünyamızı çok daha verimli hale ve düzenledi. Arkadaş çevrimiçi farklı değildir.

Artık bireylerin tesadüfen birisi toplantı güvenmek zorunda. Herkes kendi arama daraltmak için bir arkadaşı ile arayan bazı özellikleri arayabilirsiniz. En tanışma siteleri, yaş, boy ve saç rengi gibi genel anlamda bu tür yaşam tarzı, kişiliği ve romantik eğilimleri gibi daha özel nitelikler kadar arama seçenekleri bir bolluk var. Kendi kişilik benzer biri Bulma etkili ve güvenilirdir.

Arkadaşlık en yaygın yanlış geleneksel kalma çok daha kolay olmasıdır. Escort çevrimiçi daha kolay olmasına rağmen, en iyi başarısını garantilemek için izlemeniz gereken bazı kurallar hala vardır.

Dürüst olun: yanlış veya yanıltıcı resim ve kendiniz hakkında bilgi göndermeyin. Yalan sadece onlara daha sonraki bir tarihte tepelerde aday yapacaktır.

Gelişigüzel Profilinizi doldururken etmeyin: Tam olun. Ekstra zaman alabilir de, her kayıt doldurun. Profiliniz potansiyel eş göreceksiniz ilk izlenim değil, gerçekten öne olun.

Gerçekçi olun: Eğer bugüne kadar yaygara süper çok sayıda bulmak için beklemeyin. Bir ilişkide farklı şeyler arayan farklı insanların her türlü bulmak için bekleyin.

Sevimli olun: Bir online salak olmayın. Onlar Aradığınız biri olmasa da etkileşim onlara saygı gösteriyoruz.

Maceracı olun: Hiç kimse bir ev kuşu sever. Kendi ilgi ve hobiler genişleyen zaman geçirin. , Kaya tırmanışı git gitar çalmayı öğrenmek, bir poker kulüp katılmak ya da bir resim kursuna. Kişiliğinizi genişletilmesi daha ilginç hem de çevrimiçi ve çevrimdışı yapar.

Aktif olun: Başarılı Online daters birisi çevrimiçi bulmak için çalışmak aldığını biliyoruz. Ilginç profilleri peşinde her gün biraz zaman harcayın. Çevrimiçi kalma bir sayı oyunudur. Daha fazla profil başarı artış bulma şansını size yanıt verir.

Çevrimiçi uzanan tüm daters dikkat etmeniz gereken bazı tuzaklar var. Online tanışma bazı sorunlar, prim hizmet, yanıltıcı fotoğraflar, e-posta spam ve çevrimiçi yağmacılara için kayıt sürece kimse bağlantı kuramıyor şirket, ücretsiz üyelik çalışmalarla çıkarmak sahte profil vardır.