22 Aralık 2010 Çarşamba

Dating 101 Hız: Bırak Pickup Hatları


â € œYou tired.â € olmalı ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ fikrimi aracılığıyla tüm day.â € kaçıyordun

pick-up hat ve bar sahnesi çekiciliklerini ve internet Arkadaşlığın düşünce kayıp varsa eski lise gelen bu tüyler ürpertici BT adam düşündürüyor, itâ € ™ dating acquaintedâ € "hız almak yeni alternatif karşılama zamanı .

DateandDash, bir Chicago merkezli hız dating şirketi uzanan travmalar bir çözüm sunmak için yeni bir eğilim. DateandDash yan genellikle ilk tarihleriyle ilişkili tuzaklar adıma görünüyor. Garip susturur. Uyumsuzluk. Ret. Ya da belki kahunas çağırma bütün zamanların en büyük engel, rakamlar takas ve ilk etapta tarih düzenlemek. Tanıdık geliyor mu?

Böylece whatâ € ™ hız zaten dating? S kendi web sitesi tarafından tanımlandığı şekliyle DateandDash eğlenceli ve bölgenizdeki diğer şarkıları bir sürü karşılamak için heyecan verici yoludur. Itâ € ™ sa yeni orta-90A € ™ Los Angeles'ta bir Yahudi Rabi geri izlenebilmektedir tekniği kalma s. Hmmmâ € | Bir LA tabanlı Rabi didnâ € ™ t senin attentionâ € "hereâ € ™ nasıl çalıştığını yakalamak durumunda.

kendi web sitesi, DateandDash.com, sayesinde ileriye dönük bir hız dater genellikle yerel şık bar ve pub gerçekleştirildi partyâ € ™ kalma bir â € ~ hız için bir bilet satın alabilirsiniz. Hızlı kalma parti sırasında, bir katılımcı bir sayı ve akşam boyunca uzanan olacak insanlar notlar almak için bir skor-kart atanır. Bir katılımcı ve her bir aday ile yaklaşık 5 dakika harcıyor sonra bir sonraki candidateâ € geçer "bu nedenle birden fazla â € ~ datesâ € ™ başına olay yaşanıyor. (Mini bir dizi görüşme gibi düşünün.)

Bir maç belirlenmesi oldukça basittir. Erkek sayısı 2 daire bir â € ~ Eğer Yesa € ™ Erkek sayısı 1 ve Kadın Number 1 ile yaptığı tarihten sonra da â € ~ Yesa € ™ € "thatâ € ™ sa maç 2A Erkek sayısı ile karşılık çevreliyor. Bir olay, DateandDash e-postaları bir katılımcı kendi maçları ve tekrar görüşmeyi başarılı ortaklık için gerekli iletişim bilgilerini sonra 72 saat içinde.

Chicago, inanılmaz â çevrili bir şehir € ~ tek ve hazır € ™ uzmanları mingleâ için, gelişmeye DateandDash kavram için büyük bir müşteri tabanı sağlamaktadır.

â € œDateandDash hızla büyüdü, â € eş-kurucusu ve eş sahibi Josh Walden söyledi. â € œPeople bizim etkinliğe katılmak, onlar ve onların arkadaşları söylemek gibi. Bu yeni müşteriler everyday.â € almak nasıl

Bu yeni müşteriler ve acımasız genellikle umut vermeyen bar sahne takip etmek, vaktim yok ya da belki de enerji tek meşgul profesyoneller, çoğunlukla oluşmaktadır.

Ancak, sadece zorunlu yaş ve 21 ve taraflar için bir â € ~ yaşa Çapa € ™ var; Walden tarafından açıklandığı üzere, tipik DateandDash hız dater 23 ve 39 yaşları arasında çoğunlukla tek meşgul olurdu.

rahat ve dinlendirici bir atmosfer içinde, o özel insanı ararken DateandDash deneyin â € œPeople eğlenmek istiyorum, â € Walden söyledi.

Ve â € ~ rahat ve dinlendirici bir atmosfer, â € ™ Walden, 28, ve ortağı ve kurucularından Vilius Gavrilenka, 28, her etkinlikte sağlamak için aradığı şey kurucularından olarak.

Quand il s'agit de rencontres, nous sommes tous Voiture d'occasion