8 Ağustos 2010 Pazar

Koleji Öğrencileri arasında Patterns Dating

Lindsay Beyerstein By

vs hookups tarihleme için üniversite öğrencilerin tercihlerine yeni bir çalışma, unaccountably, ulusal medyanın ilgi oluşturuyor. Yazarlar, Güney 19 yaşındaki üniversite birinci sınıf bir grup geleneksel cinsiyet normlarına kucakladı bulundu. Bu çalışma 'denir Tarih Yukarı veya Hook için: Hangi Cinsiyet Faydaları?' Uyarı ameliyat varsayımlar: Bu çengel yukarıya ve flört birbirini dışlayan vardır ve bu kolej samimiyet diğer karşı bir cinsiyet çukurlar bir sıfır toplamlı oyun.

Kağıt şaşırtıcı bir iddia ile, yani açılır bu çengel up 'üniversite kampüslerinde kalma yerini aldı. Yazarlar, üniversite öğrencileri şimdi ilk tarihleri daha hookups rapor söylemesi üzerine gidin. Yazarlar yabancılarla veya taahhüt hiçbir beklentisi ile tanıdık geçen arasında bir karşılaşma olarak bağlanmasından tanımlar. Fiziksel bileşen ilişki için öpüşme bir şey olabilir.

Yazarlar, kendilerine ait bir 'kolaylık örnek olarak kabul ederler. 221 konu 20 dakikalık kalem ve kağıt araştırmaya katıldı. Onlar James Madison Üniversitesi'nde tüm lisans, çoğunlukla birinci sınıf öğrencisine, Virginia'da bir halk okulu idi. Bunların yaş ortalaması 18,72 idi. Kadınlar Konularına göre erkeklerin sayıca fazla 02:01 (muhtemelen orada araştırma katılım kredi gereksinimi olan kadınlarda daha psych öğrencilerin çünkü).

bağlanmasından kültür, bu örnek onu bilemeyiz kalma öldürdü durumunda. Yaklaşık yarım konular bir ilişki vardı: 29 az 6 ay boyunca uzanan söyledi; 76 en az 7 ay boyunca uzanan olmuştu ve 1 meşgul oldu. Ne yazık ki, çalışma cinsiyet ilişki durumu yıkmak değildir.

Öğrenciler olsun geleneksel kalma ya da genel olarak çengel yukarıya tercih istendi. Ayrıca flört vs belirli durumlarda çeşitli çengel yukarıya için tercih soruldu. Örneğin, çekici bir kişi ile, alkol olsaydı, onlarla onları ya da çengel yukarıya bir tarihe gitmek istersiniz? onlar birisi ile uzun vadeli bir ilişki için, onlar tarih veya beraber olmak tercih potansiyel bir görseydim?

Onlar yazar geleneksel dating, 'onlar şaka olmadığını söylüyorsun. Anket açıkça öğrencilerin 1950-style kur sorulduğunda olduğuna dair yapılmış. Geleneksel uzanan her zaman, her zaman öder, ve sorar, her zaman nereye gideceğini ve ne yapacağını seçtiği adam demektir. Bu model üzerinde, adam her zaman ilk cinsel hareket yapar. Araştırmacılar pasif olarak boya bayanlarla flört geleneksel modeli. Onlar doğru güncel reddetme veya bir erkekle cinsel gelişmeler düşüş var.

kadınların% 46,67, erkeklerin ise 45,07% geleneksel tanışma genel olarak çengel yukarıya tercih söyledi. kadınların% 41,33 onlar güçlü geleneksel erkeklerin 19,72% kıyasla kalma tercih söyledi. Kadınların genel% 95.3, erkeklerin ise 77,47% geleneksel hookups öncesini tercih ölçüde dile getirdi. Erkekler kızlara göre daha sık rahat bir tarihe bir geçici anlaşma tercih edildi. İlginçtir, erkekler ve kadınlar hakkında eşit bir anlaşma için zaman kendi varsayımsal ortağı ile uzun vadeli bir ilişki için potansiyel gördüğü bir tarih tercih göre yüksektir.

Amanda Marcotte sonuç şaşırtıcı bulur. Bütün diğer şeyler eşit olduğunda, siz kadınlar bağlanmasından geleneksel bir tarih tercih beklediğiniz. Geleneksel bir tarihte, adam her şeyi öder ve ret tüm risk alır. o sihirli ve akşam yemeği için ilk önce çıkardı intuited öylesine, eğer sen onunla zaten uyku üzerinde olmak güzel o olmaz planlıyoruz olur?

Let oynayan potansiyel toplumsal cazibe yanlılığı unutmayalım. geleneksel anlatı göre, kadınların ilişkileri ve erkek gibi anonim cinsel fetihleri gibi gerekiyor gerekiyor. Psikologlar insanların sosyal arzu edilmesi ve küçük söylemek düşünmek tercihleri onları kötü bile anonim anket bakmak hale getireceğine inanıyoruz tercihleri abartma eğilimindedir biliyorum. İlginçtir, belirtilen tercihlerinde bazı farklılıklara rağmen, kadın ve erkeklerin ilk tarih ve hookups eşit sayıda ilgi çekici bildirdi.

Orada muhafazakarlar arasında yapay bir endişe çok cinsel özgürlük şövalyelik öldürerek kadın acıyor's. Biz puslu gözlü hakkında olmadan önce ne kadar büyük geleneksel tanışma kadınlar için ise,'s kadınların hayal istendi senaryoları hatırlayalım: onlar da onları alacak veya onlarla kanca kadar ilgilendiğiniz adam. Bu ters's. Gerçek bir hayat geleneksel dating sistemi de, size çıkma teklif etmek gibi adam bekliyor etrafında oturan bir sürü içerir. Nokta, kadının düşünce denemede adam seçmek olur olduğunu. Bu gerçek hayatta olmazsa, geleneksel kadın çok rücu vermez çıkıyorum.

Bu çalışma, şüphesiz olacaktır 'doğal' ya da 'doğuştan kanıtı olarak kadın ve erkek arasındaki farklılıkları sayılabilir. Sadece kolayca bu çalışmada kadın ve erkek yüzü sosyal kısıtlamalar kanıtı olduğu söylenebilir. Bir kültür 'dating geleneksel ve toplumsal cinsiyet uygunluk ve sapma için ceza için teşvikler sunuyor. erkek dikkat çekerek Kadınlar kazanç durumu kabul kanalları (dating aracılığıyla) ve risk onlar promiscuous algılanan eğer durum kaybetti. Daha köklü geleneksel dating kültür, daha büyük olasılıkla grup dating dışında cinsiyet aramak ayıp kadın etmektir. Yazarlar defalarca tecavüz korku stres çok hookups hakkında kadınların suskunluk ile ilgisi yoktur. Teşvikler erkekler için tersine çevrilir: Hayır dizeleri genellikle emasculating kısıt olarak görülebilir bir kız arkadaşı yaparken durumu arttırıcı ve cinsel fetihleri bağlı.

Üniversite öğrencileri çalışma için uygun bir nüfus vardır, ama bu ülkenin muhafazakar bir bölümünde 19 yaşındaki bir demet varsayımsal tercihleri şey kanıtı olarak görüşülmektedir şaşırdım.

Namoro padr�es entre estudantes universit�rios