3 Nisan 2010 Cumartesi

Araştırmacılar Black Women Sex Beyaz kadınlardan daha fazla zevk söyleyin. Şişman kadın 'Hayır Loving' al.


Dr Ilana B. Addis Arizona Üniversitesi'nde Tucson ve arkadaşları da biraz üzerinde 2000 kadın 69-40 yaş arası kendi ankete ağır kadınların daha az cinsel tatmin olma olasılığı ise daha iyi bir ruh sağlığı daha fazla cinsel tatmin ile ilişkili olduğunu buldu .

Orada orta yaşlı ve yaşlı kadınların seks yaşamlarına, özellikle kadınlarda cinsel işlev bozukluğu bu yaş grubundaki, Addis ve onun meslektaşları olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Nisan sayısında yazmak biraz araştırma olmuştur.

araştırmak, onlar 2109 kadınlardan inkontinans hepsi de California's Kaiser Permanente sağlık planının uzun vadeli üye olduğu bir Çalışmaya katılan sonuçları analiz edildi. onlar seks yaptık ne sıklıkta kadınlara anket tamamlandı vardı, onların seks yaşamları ile onların memnuniyeti ve cinsel sorunlar.

% 37 veya daha az sıklıkta ve% 33 aylık veya daha sık haftalık seks yaptık seks varken kadınların Yetmiş bir yüzde son bir yıl içinde cinsel ilişkiye bildirilmiştir. One-Cinsel olarak aktif kadınların üçte cinsel ilgi eksikliği de dahil olmak üzere cinsel işlev bozukluğu bazı tip olan rapor, yetersizlik dinlenmek ve cinsiyet ya da zorluk zevk uyandırdı olma veya orgazm olmak.

Cinsel olarak aktif kadınların Yirmi dört yüzde cinsel işlev bozukluğu "biraz sorun" ya da "söyledi çok bir sorun çok."

ılımlı alkol tüketimi, daha düşük vücut kitle indeksi ve daha iyi sağlık da daha sık cinsel aktiviteye bağlı iken Richer veya daha yüksek eğitimli kadınların seks yaptık, araştırmacılar bulundu. Genç kadın ve bu anlamlı bir ilişki de daha daha sık seks yapmak olasıydı.

Afrikalı-Amerikalı kadınların% 32 daha az beyazlar onların seks yaşamlarını memnun olma rapor daha yüksektir. Araştırmacılar da daha iyi ruh sağlığı ve daha fazla cinsel arasında ve daha yüksek vücut kitle indeksi ve daha az tatmin memnuniyeti bir bağlantı tespit edilmiştir.

bir editoryal çalışma eşlik eden, Dr Brenda S. Gierhart US FDA Silver Spring bu kadınlarda cinsel işlev bozukluğu tanımlamak son derece zor olabilir dikkat çekiyor. araştırmacılar standart bir tanımı kabul kadar "okuyucu dikkatli tüm kadın cinsel işlev bozukluğu görülme sıklığı çalışmaları yaklaşım tavsiye edilir," diye yazıyor.

KAYNAK: Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nisan 2006.

Acronis True Image