3 Mart 2010 Çarşamba

Teens emme ve yalama


NEW YORK (Reuters) - Son on yıl boyunca, ve genç ve genç yetişkinler oral seks yapan bir oranında önemli bir artış olmuştur, daha az yaygın olan anal ilişki, Baltimore, Maryland STD kliniklerinde verilere göre.

Bulgu tüm bu şaşırtıcı, Dr Emily Erbelding Johns Hopkins Bayview Tıp Merkezi Baltimore dan Reuters söyledi değildir.

O "birkaç ulusal anket, geçtiğimiz günlerde oral seks bir davranış gençler giderek Örneğin inç katılıyor olabileceklerini göstermektedir yürütülen açıkladı, 2.002 Ulusal Aile Araştırması Büyümenin, en genç, oral seks ve birçok rapor vardı ilişki bulamadı . "

She Salı Jacksonville, Florida'da 2006 Ulusal STD Önleme Konferansı'nda Hastalık Kontrol ve Önleme sponsorluğunda çalışmada bulgular sundu.

Aynı yaş 6.438 konuların 2.004 tıbbi kayıtları yaşındaki çocuklara 2.598 12 - 25-of 1.994 tıbbi kayıtlarını inceleyerek, ve, Baltimore, Erbelding ve arkadaşları içinde STD klinikleri katılıyor içinde bulunan bu yere 10 yıl boyunca öz yaygınlık -önceki 90 gün içinde erkekler arasında iki katına (16 yüzde 32 yüzde) ve oral seks rapor daha fazla kadın arasında yüzde 14 (den yüzde 38 kadar) iki katına.

Ayrıca genç kadınlar arasında rektal seks bir artış oldu "ama çok daha az oral seks daha sık olarak," Erbelding dedi. Genç kadınlar arasında kendini yaygınlık-3 dönemde yüzde 5,5 oranında yükseldi anal sex bildirdi.

Genel bir duygu orada bu oral seks olabilir ilişki daha güvenli olduğunu, Erbelding dedi ve muhtemelen bazı hastalıklar için.

Ancak, bu Erbelding oral ve anal seks cinsel yolla bulaşan bu idrar testleri ile tespit olmayacaktır iletim neden olabileceğini vurguladı. "Belsoğukluğu veya Chlamydia olan rektal veya oral seks yoluyla elde olabilir almak için, belsoğukluğu ile gitmiyor bir idrar testi nedir oral seks için daha önemli enfeksiyon olmak."

Bu nedenle, "klinisyen rutin cinsel davranışların tam kapsamlı konusundaki ergen ve genç erişkin hastalarda sormak ve genel olarak göreceli riskleri çeşitli cinsel davranışlarını STDs farklı türleri için ne hakkında gençleri eğitmek gerekiyorsa," Erbelding dedi.

(Reuters)

Koppels wedden 7-7-07 is gelukkig voor eeuwige liefde