5 Mart 2010 Cuma

Garage Sale neredeyse bir milyon Dolar Nets


LOS ANGELES (AFP) - Rock Superstar Ozzy Osbourne's kafatası-10.000 dolar getirdi gammaz 2.625 dolar ve Fransa'nın ünlü Eyfel Kulesi onun gemmed heykelcikleri satılan süslü.

Efsanevi Black Sabbath grubun ön adamın en sevdiğim kahve fincanından 8.750 dolar karşılığında satın aldığı 1.625 dolar ve bir bronz döküm başkan ailesinin Beverly Hills ev bir kapı askıda kaldı şeytan alındı.

What an Osbourne aile garaj satışı sadaka 800.000 dolar getirilen adına yürütülen iki kez tutarı olay ele Güney Kaliforniya müzayede evi tarafından beklenen gerçekleşti.

Mobilya, sanat ve hatıra Osbourne, karısı Sharon ve çiftin çocuklara ait bir hazine hazinesi Beverly Hills çekiç altında bir iki gittim o gün satışı Cumartesi günü sona erdi.

Satışından elde edilecek gelirleri Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles de Sharon Osbourne Colon Cancer Programı'na bağışlanacak.

Osbournes 'evlerinden 500'den fazla sayıda - Beverly Hills bir konak, bir Malibu beach house ve Buckinghamshire bir ülke emlak - satıldı.

"Sharon nasıl birinci sınıf bir garaj satışı için bilir," Julien's Müzayede idari direktörü Martin Nolan sonra kapalı teklif söyledi.

Bir köpek yatak Osbourne, Minnie, rock ikonu Sir Elton John, köpek tarafından verilen 2.375 dolar ve Osbourne batskin kat değer kazanan teklif satılan 3.300 dolar oldu.

Bir İstekli Osbourne's marka yuvarlak güneş gözlüğü, bir çift için 5.250 dolar ödedi.

Bu arada, Macarca sanatçı Jozef Rona bir döküm bronz heykel 56.250 dolar ve Osbournes 'özel bilardo masa 11.250 dolara satılmış getirdi.

Açık arttırma bu Osbournes 'renkli aile tarihinin bir parçası idi ilginç öğeleri ile birlikte tasarımcı elbiseler, antika mobilya, sanat ve altın kayıtları bir dizi özellikli.

"Sharon, güzel sanatlar ve mobilya büyük tadı vardır bu yüzden," müzayede evi başkanı Darren Julien Pazar günü AFP'ye verdiği demeçte, normal ince ve dekoratif sanat pazarı vardı.

"Eğlenceli bazı rafine Sanat Yapıtı karşı hardcore Ozzy fanlar teklif görmek oldu."

Açık artırmada en az 15 ülkeden benzeri görülmemiş bir teklif sahiplerinin 4.000 kayıtlı çekti.

Gibi açık artırma Julien için Cher hatıra için düzenlenen's çizildi iki kez teklif sahipleri sayı olduğundan, Julien, ünlü şarkıcı ve oyuncu göndermede bulundu.

"Orada insanlar Ozzy ve Sharon bir parça almak için rekabet eden bir sürü," Julien olduğunu söyledi. "Ateşli teklif oldu."

İstekli bir Yamaha Banshee dört için 4.500 dolar ödenmiş bisiklet Osbourne zaman o 2003 yılında neredeyse kaza geçirdi sürme oldu.

Öğeleri hit MTV reality televizyon gösterisinde özellikli "Osbournes" ve ailesinin Beverly Hills evden en açgözlü, Julien göre edildi.

"En büyük isteği insanlar var daha erken Ozzy stuff istedikleri oldu," Julien dedi. Çok duygusal "O'dur. Bu malzeme o parçası ile istediği çok değil."