9 Ocak 2010 Cumartesi

Tanışma ve Medeni İpuçları Kimden "Üstün Adam" David Deida Part 2 By


Son mesaja olarak belirtildiği gibi, bir kadının mana € ™ erkeklik â € "onun iç gücü var sahiptir. Bir kadının erkek isteyip sadece kalma veya başlamış bir süre bir ilişki içinde olan testler bu gücü hissetmek için. Bazıları, bazı bilinçsiz, ama bunu sanki merkezinizde sizi taşıyabilir ve sizi üzüyor hissettirmek görmek olduğunun bilincindedir. O bu yüzden ne kadar kendinden emin ve güçlü sen hissediyorum yok. Eğer ki ruh onun davranış tarafından manipüle edilemez göstermiştir mizah duygun ve sevgi sonra korumak. Bir kadın kadının adam gücü bu tür hissi sever.

Birçok erkek donâ € ™ t bir ipucu kadınların doğal olarak test var. Böylece o kadının fındık ya da sade ilgili değildir onları test varsayıyorum. Gerçek olması kadar uzak Bu couldnâ € ™ t. Çok gerçeği shea € ™, rahatsız ettiğim için çalışarak test var, o umurunda gösterir!

Sonraki şey kadının youâ € ™ tekrar kalma ilgili, farkında olmak onun ruh olduğunu. Bir womanâ € ™ ana öncelik s ilişkide aşk akışı vardır. When she € ™ t doesnâ onu mood feel love hızla değiştirmek gibi. Süre o kızgın veya tahriş o kullandığı kelimeleri ya zarar veya denetimini ele tasarlanmıştır. Sürece hiçbir sevgi akıyor. Orada gelin onu sözcüklere dikkat değildir. Gibi onun ruh halini yansıtan kelime foar sadece önemlidir.

İlk görev isteyip kalma veya bir ilişki sevgi veya mizah onu negatif ruh parçalamanızdır. Ne zaman onu gülüyor veya gülümsüyor ve sevgisi onun ruh sadece o sözleri ne varsa doğrudan anlamı yoktur.

Çoğu erkek bu sorunları, bu sözleri aslında onun ruh halini ifade etmek için tasarlanmıştır olarak etkisiz olacaktır sözleri temsil çözmeye çalışarak kalma olan kadın ile barış yapmayı deneyin. Daha sık sözleri değil daha gerçek sorunu ile ilgisi vardır.

Tüm Ona ruh dağıtılması için yapmanız gereken onu gülmek yapmaktır.

Eğer sadece sizi daha sözlü mizah kalma başladı veya sizin bir aptal yapabilirsiniz. Süre komik yüzler yaparak yukarı ve aşağı atlama deneyin. Eğer samimiyet derindir (daha genellikle Arkadaşlığın başında ise) o zaman sen-ebilmek kapmak onu ve boynuna darbe ile komik sesler veya dans yaparken onu derin gözleri, hatta aşağı ve start dans çıplak şerit bakarak! Sürece sen kahkaha ve kendini dengeler sevgi ile ona ruh zarar verebilir. Sonra onu ve onun kelimeleri doğru olacaktır ve bu sözleri ciddiye alabilir konuşabilirsiniz.

Diğer bir deyişle, önce onu ciddiye almak bir deyişle bu aşk iki arasında akan olduğundan emin olun.