3 Ocak 2010 Pazar

Çiftler casusluk online açmak

Araştırma Oxford Üniversitesi'nde gerçekleştirilen insanların giderek artan sayıda eşleri online casusluk olduğunu göstermektedir.

Beş çiftler bir ortağın e-posta veya kısa mesaj okuma başvuran, ve yüzde 13 onların ortak internet Tarama geçmişini inceledi. 2.400 'den fazla birey araştırmaya sorgulandı.

Altı çiftler yüzde Üzerinde üçüncü bir tanışmış bir internet sitesi uzanan ve yüzde 19 bir sohbet odasında online tanışmıştı.

Online daters, araştırmaya göre, eğitim, farklı düzeylerde olduğu 21 'yüzde offline' çiftler kıyasla 36 'online' çiftler yüzde daha çeşitli ortakları seçin.

Bill Dutton, Oxford Internet Enstitüsü Direktörü, şöyle dedi: "Bu çalışma için yeniden internet potansiyelinin dramatik bir örnek sosyal ilişkileri olduğunu."

Ankette ayrıca, çiftler 'online' ilişkiler gibi 'kadar önemli offline' olanlar olacağına inandığımız önermek güçlü kanıtlar bulundu.

85 ankete katılanların yüzde Around 'online flört onaylamıyordu başkası.

'Için 89 yüzde Bu yükselir diğerleri', yüzde 94 'için' siber-seks ve yüzde 97 'sevgi', ilginç sorular yetiştirme konusunda düşen ilişki sorunları iletişim üç Bu para cezası ile vardır yüzde.

Bir anlaşmazlık en büyük alanlarında pornografi online izleme üzerindedir. Bazı çiftler 46 yüzde onun kabul edilebilirliği üzerinde anlaşamadıkları, ama insanlar görünüşte çok daha fazla Bu faaliyetin kadınlardan daha hoşgörülü bakıyor.