27 Kasım 2009 Cuma

Güvenli Dating Kurallar Men

Senin hakkında emniyet online dating okumak hemen hemen her şey kadınlara yönelik ama erkeklerin de ilgili gerekir. Perverts, cinsel predatör ve Weirdoes her iki cinste de gelir, her boyutta ve her yaştan ... olarak, yalancı ve Cheaters yok. Bu yüzden erkek tetikte de kalmak gerekir.

Bilindiği hazır yabancılarla kişisel bilgi vermek değil. Bunu yaparken değil nedeni olduğu gibi büyük olarak o bilgi istiyorum yabancıların sayısı. Eğer kim kişisel bilgileri verme ve aynı şeyi başkaları isteyen, bunu olmayan bir kişiye rastlamak. Sen onlar için kullanmak istediğinizi bilmiyorum ... ve daha iyi bir şey için kullanmak istediğiniz inanıyoruz vardı. Bu "şey" senin yararına olmayacaktır. Erkekler, ayrıca, gerçek isimleri, adresleri, telefon numaraları ve iş yeri korumak gerekir. Kadar ki onlar, söyledikleriyle vardır eminiz bu bilgiye kimse online vermeyin.

Men, kim de mali açıdan muhtaç görünüyor kadınların kaçının. Eğer değer, herhangi bir düzine yolu kadınların bildirirseniz oranı, hemen ilişkiyi kesmek isteyebilirsiniz. Sevdikleri, hatta dostluk aramıyorsanız ... onlar maddi yardım arıyor.

Eğer bir kadın bir irtibat numarası verir ama sen hiç o sayıda beware, ona ulaşabilirsiniz. Eğer her zaman onları sayfası veya metin onlara ve onları geri, bu onların size bildirdiklerini tam gerçeği değil bir işaret olabilir aramalısınız.

Ihtiyaç evli ve güvensizlik almak için diğer belirti erkekler çok karşı dikkatli olmalıdır. Eğer kadın çok sert Yapmak hazır olmadığınız bir taahhüt için bastırıyor, onu en yakın çıkış için kafa için iyi bir zaman olabilir.

Los hombres son "animales"?