29 Ekim 2009 Perşembe

Acı bir boşanma orta yerinde, bir duvar Brooklyn çift evinde kadar gider

NEW YORK (AP) - iki Soğuk Savaş düşmanlar, Chana ve Simon Todd gibi bir duvar ile ayrılır - bu evlerinin orta düz aşağı sürtüşmeler eşlerin dışında tutmak için inşa edilmiştir.

Ne biri, sevgili Brooklyn ev ve böylece dışına taşımayı - Bir garip boşanma olarak aranan bir kaç hafta önce siparişleri bir yargıç gelen dikildi bugüne kadar görmüş şehir - beyaz drywall bölümü savaşlar.

1.989 film bir savaş çift Michael Douglas ve Kathleen Turner oynadığı sonra Roses neredeyse iki yıl boyunca mahkemeler yoluyla şaşırtıcı olmuştur boşanma durumunda, dönüşmüş bulunuyor Brooklyn "Savaş,".

Kenara duvarından, hikayenin Todd sürümü diğer bazı komik unsurlar var: Chana onu telefonlar Bugged aşkın 20 yıllık kocası dedi. Simon eşi çok fazla ayakkabı sahibi söyledi.

Öyle değil sanki Taubs gitmek için başka bir yer var. Bir kere, iki kapı aşağı bir yer kendi. Ama her iki Semt Parkı içinde bu evde kalmakta ısrar inat, rağmen ve ev onların aşk içerir nedenlerle.

"Bu benim ev. Ve duygusal, benim yaş, benim evde olmak istiyorum!" dedi Simon, 57 olan bir kim duvar istendi.

Eşi bir altın arayıcısı olan aramaları parasını sonra.

Chana, 57, kimin kocası iddialar, onu kötüye o kadar o değilse, daha fazla kalmak demek doğru söyledi.

"Ben para ve yaşamak için yaşamak için bir ev gerek!" dedi.

"Çok zor, bir at gibi çalışmış, onun için bir köle gibi."

Çiftler için bir ev üzerinde kavga veya boşanma işlemleri sırasında taşımak için çöp New York City, onun yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla, bu olağandışı değil. Hakimler bazen böyle bir eş icar olarak sınırlarını ayarlamak için çiftler ask, günün belirli bir parçası sırasında çalışma erişebilirsiniz.

Ama gerçek bir duvar? Yeni bir ise, Barry Berkman, New York boşanma avukatı söyledi.

Duvarın alt katta merdiven gelen salon ayıran Taubs 'zengin bezemeli, ağaç-paneled üç olan piyasa değeri ABD de şehir tarafından 923.000 $ koymak olmuştur katlı ev.

O üst katta, yatak odası nerede yer vardır, ikinci katta mutfak ile birlikte. O ilk kat ve ikinci katta yemek odası oturma odası var. Böylece her ikinci katta diğer girmek değil, yemek odası ve mutfak arasındaki kapının her iki tarafına barikat olduğunu.

Bir çift çocukların baba ile kalıyor; diğer üç anne kalmaktadırlar.

Chana o daha yıldır ciddi büyüme fiziksel ve zihinsel kötüye tahammül yirmi yıldır söyledi. Kendisi sonra onu ve onun için çorap ve ayakkabıları koymak tuvalet floş gerektiğini söyledi. O kadar ortasına kadar şiddetli oldu-2005 diye boşanma davası açtı, dedi.

Simon hiç Chana bir el koyarak ve ona lüks bir yaşam verdi ısrar reddediyor. Ama onun kazak imalat şirketi iflas 1990'ların sonunda gitti ve 2005 yılında ikinci bir kalp krizi sadece mali sorunları kötüleşti acı dedi. O adamın left ne fayda sıkmak için boşanmak istediğini söyledi.

Chana o kadar Kocasından, çocuk desteği ve mal adil bir pay çoğunlukla sadece nafaka istemediğini belirtti.

Ağustos 2005 yılında, bir yargıç Simon, Chana evin kimi zorladığı, geri hareket söyledi bir duvar inşa sonra. Chana çağırdı. Bir temyiz mahkemesi sonunda, bir roman kavramı arama duvar izin verdi. Duvar Aralık ayında yükseldi ve Simon geri içine taşınır

Geçiş sırasında bir noktada, biri Chana ayakkabı Simon tarafında tuzak ve 300 çift söyledi. Chana bir yalan Simon Imelda Marcos, eski Filipin ilk bayan ve onun büyük ayakkabı koleksiyonu için bir referans gibi ona bakmak yapmak kadar pişirilir söyledi.

"Ben ayakkabı ilgi değilim," dedi.

Simon retorted: "Belki 299 oldu. Ben saymak değildi."

Beri Simon, o video kameralar ile onu takip edilmiştir döndü Chana söyledi. Simon gözetim onun tarafında iki yönlü ve kameralar işaret gider dedi, ama o bu Chana kontrolü yok ısrar ediyor. Chana Simon ona telefonları Bugged söyledi. Simon deli olduğunu söyledi - o kendisini müzakerelere bakım yok.

Kimberly Flemke, Philadelphia bir çiftler terapist, ne zaman eşlerin kadar ileri ise boşanmaktan bir evde bırakmak reddetme, sık sık ne geçmeye hazır olduğu anlamına geliyor gitmek söyledi.

"It's clear, eğer bu uzunluk gitmek için gidiyoruz, hala çok fazla bağlantı var," dedi.

"Ben her ikisi de tedaviye gitmek istiyorum umuyor."

Online Dating Can Help You Find Your Soul Mate