22 Nisan 2012 Pazar

Yeni Partner Sitenin kurucularından Anahtar Sosyal mı Diyor


Huang Di, Aralık ayında 24 yaşındaki kurucu partner web SoWink (www.sowink.com).

SoWink ve diğer tanışma siteleri arasındaki fark nedir? Maç ya eHarmony ile, bir çöpçatanlık sistemine dayalı geleneksel tanışma siteleri, konum. Biz platform üzerinden kullanıcı nişan alarak tüm deneyimi sosyalleşmek için çalışıyoruz. Fikir ileri geri mesaj icin oldugu yerlerde, diğer tanışma siteleri aksine, sosyal öğeleri bir sürü var. İlk ve en önemli şey, başka bir yerde bulmak istiyorum gibi biz uzun profilleri yapmıyoruz olduğunu.

SoWink kimler için tasarlanmıştır? , Üniversite mezunları ve genç profesyoneller için 35 yaşındakiler - 18: Biz belirli bir demografik var. Bir Facebook doğrulama yapmak veya doğrulamak için bir nokta-edu-posta olması gerekir. Öncelikle, bu tarihten birini arıyorum, bekar insanlar için olacaktır. Site evlilik yöneliktir değildir; bu partner için. Bu bölgeye yeni ve arkadaşlar arıyor ve yeni insanlarla tanışmak isteyen insanlar için.

Nerede SoWink kullanılabilir? Şu anda, Davis ve Santa Cruz uzanan San Francisco Bay Area odaklı geolocations ile sınırlı. Biz bölgeden bölgeye genişleyen yerine hemen büyük ölçekte rekabet ediyoruz.