26 Temmuz 2012 Perşembe

Yeni Dating Site Sizin Klout Puan Dayalı Bir Maç


Nihayet! Bir başka korkunç kendinden terfili know-it-alls maç için bir arkadaşlık sitesi. Tawkify, son online romantizm bulma aracı, Klout puanlarına göre insanları bir araya getirir.

Evet, bu doğru. Bu çiftleri kendi online etkisini ölçen bir numarasını kullanarak birlikte terkedilmiş. Bir eş bulmak için en kötü yolu gibi gelmiyor, iyi, belki Tawkify sizin için iyi bir çözümdür. 10 soru cevaplama ve bir fotoğraf gönderdikten sonra, adayların daha sonra bir tarihte kurulan telefon, üzerinde görüşmeler yapılmaktadır. Bu tablo için sunucu düşünün.

"Eğer Klout skoru hakkında yalan olamaz." Çünkü Elle Magazine yazarı E. Jean Carroll tarafından kurucuları, sitenin sanal Yenta oynamaya etkisi göstergesi kullanır Sağ. En azından ilgili tarafların kendi kendine tutulan assholes tamamen bilerek tarihe gitmek istiyorum.

Carroll şöyle açıklıyor:

Biz Klout Puanları (sic) partner sitesinde boy kilo boğa hokey faktörler on-line zamankinden daha otantik bir gelişmişlik ölçümü, zekâ, kültürel anlayış ve temyiz-çok daha gerçekçi ve daha güvenilir ölçüm olduğunu buldu ve ettik gelir.

Ve kim değerler umurunda? Yoksa ahlak? Ya da hayat gol?

Biz son zamanlarda bu yüzden belki Tawkify onun çok kendi MILF ile web yeni taç üst maderşahi kanca, bizim Kyle Wagner Internet üzerinde en etkili anne içine yapım Klout işlemek için bir Twitter kampanyası kullanılır. Ve en azından, bu OKCupid ve palyaçolar bazı filtre yardımcı olabilir.

A nők több nyitott gondolkodású?