4 Kasım 2011 Cuma

«8 Kadın Türleri kaçının


Adam kalma kaçınmaları gerektiğini kadın vardır. Burada dikkat etmeniz gereken belirtiler:

1). Çok feminist. Bu tip, kadın ve adam, bütün ağrı ve acı toplumun neden olduğu varsayılır inanıyor. Bu kadınların erkeklere oranla çok daha akıllı ve "doğru yolu" yapmak mümkün olduğunu güçlü bir inanç idi.

Erkekler kadınların bu tür biraz zaman harcamak istemem, onlar için her şeyi her zaman negatif olacaktır. Onlar mutlu bir adam olamaz.

2). Material Girl. Bu para kısa bir süre sonra! Kadınların bu tür "yüksek bakım". Sadece beklenen değil, ama çoğu zaman bir lüks hayatı boyunca finanse gerektirir. Onun için, onlar kesinlikle misilleme dürtü veya suçluluk hissi verirken adam, akşam yemekleri, içecekler, geziler, mücevher, çiçek, vs ödemek zorundadır.

Basitçe söylemek gerekirse, o kılık değiştirmiş bir fahişe. O başkalarının duygularını herhangi bir algı var ve sadece faiz elde etmek ve onun ne istediğini almak için açgözlü bir kişidir. Hatırlatmakta yarar asla onlar için bir şeyler yapmak olduğunu bilmek kadar, bazıları ilk gerçekten güzel görünüyor. O maddi şeyler istemeye başlar!

3). Romantik Hopeless. Bu kadınlar romantik aşk romanları ve ilişkileri mükemmel bir dünyada yaşıyoruz mükemmel ve ona gece ve parlayan zırhı her zaman gelir ve sonsuza dek mutlu yaşamak.
Daima ona ve "prenses" ve gerçek hayatta ne olduğunu fikir şımartılmış. Adam onu ​​sürekli dikkat ve onun tüm istek, değilse, bu çığlık bir köprü kanıtlamak olabilir için bekliyoruz.

4). Kızgın kız. Benzer feminist, o erkekler gerçekten nefret ediyor. Bunlar genellikle insanların adaletsizlik ve her insanın, bu ortak ilişki ihlalleri tüm hesaplar uzun bir liste bekliyoruz. Ona göre, bütün insanlar, tüylerim diken diken "," domuz ". ve biraz daha. Bu kadınlar, herhangi bir zamanda patlayabilir adam deli kaynar.

5). Belirsiz Bayan, çok iyi erkeklerin ilk tedavi çok keyifli, sevgi dolu ve konaklama olacak gibi görünüyor. Daha sonra, onun içteki duygularını yüzeye kadar belirsizlik, bu, nerede olduğunu soran bir gün, en az on kez ya da sadece onun sesini özledim tarihleri ​​bir adam, çağırmadan rahatsız olabilir.

Bu kadın, saçınız hakkında sürekli endişeli onu seviyorum ve bu belirsizlik nedeniyle onu çekici bulmak sık ve sürekli güvence gerektirir, makyaj, kıyafet vb She sarılan olmalı ve sürekli dikkat edilmesi gereken, sizin düşüncelerinizi endişesi çağrısı olabilir Birisi daha iyi bulursanız yakında terk edecek.

6). Soyut ve anlaşılmaz tipi. O, ama gizemli karanlık bir tarafı, romantik. O geçmiş ilişkiler zarar ve onun üzerinde değildi olmuştur. Bu kötü deneyimler yolu o bilinçsiz bir mola veya onu yeni bir ilişki zarar.

Ilk olarak uğraşmak çok sinir bozucu olacak, o insanın büyük ilgi göstermek, ancak döngü tekrar tekrar ne zaman olacak hızla kaçmak. Bir adam tarih ve flört, ancak iki arkadaş kalmasını ısrar edecek.

7). Desperate O evlenmek için umutsuz Miss. Bilmek istiyorum bile olmayabilir, adam, o sadece onu yakalamak ve onu en yakın sunak getirmek istiyor!

8). Kontrol türü. O çok ince bir şekilde çok can sıkıcı olabilir, ama insan yaşamının her aşamasında fırsat yönetecek. O her zaman bir adam, bir yemek olabilir ve ne gibi her şeyi arkadaşlarım gibi bir kişi olabilecek bir adam konuşmak kimin nerede gitmek gerekir, bir kişi ne giyer "demek"! Bir seks değil, bir sürü, ağlama, çığlık, somurtarak ve sadece adam pes her şeyi, başka kendi hakları konusunda ısrar ya da edemez

Tüm insanlar, dikkat edin!