13 Nisan 2011 Çarşamba

Hobi Tanışma Ve As Teknik Yemek


Erkek Japonya'da mutfakta daha fazla zaman geçiriyorlar - ve bunu seviyorum! USDA Dış Tarım Servisi tarafından rapor Japonya'da Bu gıda eğilim, ABD pazarlamacılar için zihinsel bir not verme değerinde olabilir. baby boom nesil yaş olarak, emeklilik giren erkekler kendi hayatında bayanlar ile bir notu grev belki bir şey arıyor olabilirsiniz. Ve hatta genç Japon erkekler görünüşe göre mutfak becerileri onları biraz sosyal mojo verdiğini hissediyorum. Burada USDA Japonya'da eğilim hakkında şöyle diyor:

Japon tüketiciler kalmak ve evde pişirmek aktif mutfakta ilgileniyoruz Japon erkeklerin sayısı artıyor gibi görünüyor daha nedenler buluyorlar. Japon erkeklerin emekli olduktan sonra hobi olarak yemek benimseyen ve kadınları karşılamak için yemek dersleri ve yeni yemek pişirme becerilerini kullanarak da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle için mutfağa artırıyor.

Japon tüketiciler kalmak ve evde pişirmek aktif mutfakta ilgileniyoruz Japon erkeklerin sayısı artıyor gibi görünüyor daha nedenler buluyorlar. Japon erkeklerin emekli olduktan sonra hobi olarak yemek benimseyen ve kadınları karşılamak için yemek dersleri ve yeni yemek pişirme becerilerini kullanarak da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle için mutfağa artırıyor.

Pişirme Yeni Emeklilik Hobi Oldu: zamanlarının büyük bir kısmını iş yerinde geçirdiği iken, birçok erkek bulgu vardır onlar yeni edindikleri özgürlüğü ile ilgisi olmayan emekli o zaman. Eşleri, onlar evli iseniz, zaten artık çalışıp çalışmadığını artık sosyal gruba yeniden tanımlamak zorunda kalabilirsiniz sosyal çevreleri ve aktiviteler, erkekler ise kurduk. Birçok erkek bu yapmanın yollarından biri bir yemek kursuna katılmak olduğunu buluyorlar. yaşlılar için Bu sınıflar yemek ve zihin ve elleri meşgul öğrenme fikrini kullanarak, sağlık temelinde yükseltilir. Yararı bu adamların evden olduklarını ve eşleri ya da arkadaşlarınıza göstermek için mutfakta yeni becerilere sahip olacaktır. Okullar da çift keyifli, yararlı etkinlik için bir araya sınıf alır öneririz.

Yeni Bayan Tekniği olarak Pişirme: Japon lisans, hem genç hem de yaşlı, ayrıca yemek kulüpleri ve sınıflar varlıklarını artırdı. Geçmişte pek çok pişirme okullar erkek ve katılmak için şimdi bu kısıtlama kalktı ki, erkek üyelik sürekli büyüdü izin vermedi. Bu okullarda bile bekarlar için özel sınıflar oluşturduk, o evde kendileri için basit bir yemek pişirmek için öğrenme olsun ya da mutfak becerileri ile kadın meslektaşlarıyla etkilemek için arıyorum. Eğilim görünüşte SMAPxSMAP sonra çıkardım, çeşitli gösteri, müzik grubu SMAP bir mega yıldız ev sahipliğinde olan SMAP üyesi yaptı ve konuklara yemekler sunulan bir segment yaptı. Bu mutfak seksi erkek yeterlilik yapımında destekli. Diğer erkekler gibi aslında ortak çalışma sayesinde tarihleri ​​bulmak için sınıfını kullanarak gibi motifler iddia, onlar zaten onlar sınıfta buz kırmak ve çevresinde tek kadın tanımak için ideal bir yer yapar ortak en az bir şey olduğunu biliyorum iddia aynı yaşta.

Sonuç: Genel olarak, bu adamlar mutfakta daha aktif bir rol alıyor ve o zevk görünür. genç erkeklerde (20's ve 30's) en çok onlar mutfakta babalarının görmedim söylemek bile, bir ilişki ve yaşam için önemli bir beceri haline geldiğini hissediyorum. iyi görünüyor yaşlı erkekler evde pişirme sınıf / yemek etkinliği olumlu yanıt olmak ve yeni beceri seti tadını çıkarın. erkeklerin yeni demografik daha önemli hale gelebilir, bu pazarlama, yemek daha fazla ilgi çekmek için başlar gibi. kadınlar her zaman gıda pazarlama çabalarının ana hedef olmuştur, ancak bu önlüğü içine erkeklerin bir adım olarak değişecek ve daha büyük bir rol alır.

Hvordan virker en Online Dating Site Work?