14 Ağustos 2011 Pazar

Beden Dili Nasıl Okunur


Bir kadın bir erkeğin ilgi olup olmadığını nasıl anlarsınız? Onun göz teması, yüz ifadeleri, kol ve bacak hareketi, genel tavır ve onun düşünce ve duygu ne bir ipucu alın. Bu ilişki charmed veya mahkum olup olmadığını bilmek çok zor değil. Sadece her şeyi ortaya koyacaktır küçük detaylara dikkat edin.

Göz teması ve Öğrenci dilatasyon

ABD'de, insanlar, göz teması, birileri doğruyu söylüyor ya da aldatıcı ise bilmek kritik olduğunu varsayalım. Ancak, bazı kültürlerde, doğrudan göz teması saygısızlık işareti. Göz temasından kabul edilebilir kültürlerde, diğer kişinin yüzünde zaman en az yüzde 80 oranında kalan gözleri ilgi gösteriyor.

Daha da önemlisi, pupil dilatasyonu, bir şey insan üzerinde herhangi bir kontrolü var. Bir kişinin başka bir kişi ilgi duyuyorsa, öğrencilerin genişletmek için muhtemeldir. Bu onay çift için, kişi açıkçası hiç ilgi bir şey tartışmak ve öğrencileri sıkmak izlemek. Sonra tutkularından biri bir şey getirmek, ve ne olduğunu görün.

Yanıp sönen veya Winking

Birisi yanıp söner, genellikle, Gözler Okuma göre, Psikolog Dünyanın web sitesinde bir makale, diğer kişinin ne söylediğini ilgi gösteriyor. Winking Ancak, kültüre göre değişir. Batı dünyası, diğer kültürlere, saygısız ise göz açıp kapayıncaya flört, bir jest.

Daimi yakınlarında

Çok yakın duran Erkekler ve kadınlar ilgi gösteriyor olabilir. Olumlu bir farkındalığı göstermek için bakmak için diğer ipuçları:

Kişinin niyetleri farklı bir okuma neden bazı kültürel farklılıklar olabileceğini göz önünde bulundurun. Çoğu İspanyollar kültürel yetişmesi nedeniyle birçok Asya insanlar daha küçük bir konfor bölgesi, sahip olma eğilimindedir. Kişinin arka plan ve onun belli bir davranış değişiklikleri için saatin farkında olun. O konuşma odaklanırken yaklaştıkça ayrı sonra kol boyu ayakta başlarsa, bu ilginin bir işaretidir.

Kadın Faiz belirtileri

Birçok kadın, bilerek veya bilmeyerek, belirli bir şekilde hareket eden ya da mimik yapma hislerini artan olduğunu gösteren bir adam kendi ilgi gösteriyor. Saçını fırlatır, saçlarını okşar ya da yüzünü uzaklaştığı ve çıplak omuzları ortaya, o ilgi için bir istek gösteriyor. Diğer şeyler yapması, dudaklarını yalamak taze ruj uygulayın ya da o yemek bir şey yavaş yavaş nibble.

Man Faiz belirtileri

Erkekler, bir kadının hareketleri izlemek için ilgilendikleri bir işaret arıyor eğilimindedir. Reddedilecektir eminiz düşünüyorsanız, O, ivillage.com ile ilgili bir makale İlgilenen Say 18 Beden Dili İpucları Tracey Cox göre, bir kaş kaldırma ve düşürdüm.

Diğer bulgular arasında şunlar izlemek için:

Fiziksel belirtiler kusursuz olmasa da, diğer kişinin ilgi gösterebilir. Göz teması, yanıp sönen, pupil dilatasyonu, başka bir kişi ne kadar yakın duruyor, preening ve güçlü bir ipucu için diğer vücut dili jestler için izleyin. Bu ilk tarih, diğer kişinin düşünce ve duygu sağ çıkıp sormak için bulmak için en iyi yolu.