22 Haziran 2010 Salı

Müslüman gibi ABD'de Dating nedir?


CHICAGO: Yani burada hız Müslümanlar için buluşmaları hakkında bir şey. "Cehennem ateşi ile, ne kadar kısa bir zaman katılır kalma Birçok Amerikalı Müslüman â €" ya da en azından bu bent bazı muhafazakâr gelenekleri sürdürdükleri tarihinde "bir şey eşit € â etiketli.

Bu nedenle çılgınca popüler hız Kuzey Amerika'daki en büyük yıllık Müslüman toplantısında oturumları uzanan tamamen daha saygın etiketi verildi. Onlar "evlilik ziyafet çağrıldı."

"Bunu kalma hızı denilen, o gerçek dating ile sona erecek" Shamshad Hussain, bir organizatörlerin, yüzünü buruşturarak dedi.

Her iki ziyafet bu ayın başlarında ve çeşitli ilgili seminerler, bazı Amerikalı Müslüman ailelerin birçok üzerine özümsemek istemeyen bir sorunu ile boğuşuyor karşılaştıkları zorluk altını çizdi.

Bir seminer, adı "Dating" ondan çocuklarını kurtarmak için mücadele katılımcı Müslüman ailelere "için yararlı ipuçları verdi."

yüz kişi ne zaman İmam Muhamed Magid Adams Merkezi, Virginia camilerin bir toplu yedi of, temel bilgileri Müslüman Amerikalı ailelerin ergen çocuk, özellikle erkek: "Don't vermek özetlenebilir gülerek dışarı uzanan seminer patlama katılan çift Müslüman kızların konuşmak, hiç, ama onları evlenmeye gidiyor. Gayrimüslim kızlar gelince, onlara, ama konuşmak hiç bir eve getirmek değil. "

"Bu çocuklar Amerika, nereye sosyal norm bu tarihe Tamam, bunun OK evlilik öncesi seks yapmak olmasıdır büyüdüm," Magid dedi.

"Bu yüzden çocukların ebeveynlerinin ideal ve kültür açıklık arasında bu konuda yakalanırlar." Sorular seminerde gündeme nasıl kederli Amerikalı Müslümanların konu vardır yansıtıyordu.

NY Times

Niche Dating Sites