8 Mayıs 2010 Cumartesi

Dating Speed Hızlı Romance bulmak, değil mi

LONDRA: Speed dating, hızlı bir şekilde romantizm bulmak sayılan olarak adını, bir medya raporu Pazar söyledi öneriyor hızlı olmayabilir.

Yeni bir aşk bulmak ve bir cinsel partner bulma 75 saat için maliyeti £ 500 ortalama alır kalma oyun katılan 50 saat sürer, yeni araştırma erkekler ve kadınlar ancak birkaç dakika etkilemek zorunda olgu üzerinde göstermiştir müstakbel ortakları, Daily Mail bildirdi.

Hız-dating çevre 384 gönüllü kullanarak simüle profesörler tarafından Almanya'nın Humboldt üniversite oldu.

Dating kabinleri vardı. Erkekler her kadınla konuşuyor ve üç dakika geçirdim sonra Karnesi kendi seçimleri kayıt.

Anket altı hafta dolduran ve ardından bir yıl sonra. Altı hafta sonra, 15 onlar 25 yaparken de gelişmekte olan bir ilişki içinde olduğunu söyledi olay bir cinsel partner bulduğunu söyledi, medya belirtildi.

bir ilişkide sayısı bir yıl sadece 17 sonra. Araştırmacılar gözlenen olaylar geçen yaklaşık üç saat ve ücret hakkında 20 kilo olarak, bir ortak bulma £ 500 mal olabilir ki.

"Birkaç tarihleri yaşadım, ama hiçbir şey uzun vadeli olarak gerçekleşmiştir. Artık gitme. Rakamlar, "Maria Woods son beş yıl içinde İngiltere'de çeşitli olaylar olmuştur ve kilo yüzlerce geçirdiği şeklindeki sözleri bana sürpriz yok.

Il 14 "G" di datazione e di vita