28 Nisan 2010 Çarşamba

Aşk gerçekten iyi Kot olduğunu


Çoğu kadın için, cinsiyet ve yeni bir gardırop arasında seçim basittir - onlar giysiler için gidin.

ortalama olarak kadınlar onlar yüzde 2 seks itibaren üç yıl için yeni elbiseler karşılığında kaçınmak için hazır bir dolaptan yeni giyim dolu için 15 ay boyunca seks vazgeçmeye istekli olacağını, yaklaşık 1000 kadın yeni bir ankete göre demek 10 ABD şehri.

kadın ankete katılanların altmış bir yüzde onu daha kötü bir ay boyunca seks vazgeçmek giyim sevdikleri makale kaybetmek olacağını söyledi.

"Bazı insanlar kıyafetleri adam yapmak söylüyorlar, ama doğru kıyafet bile," moda tasarımcısı, stilist ve TV kişilik Carson Kressley Straight Guy için reality TV programı "Queer Eye" bir bildiri ankette eşlik dedi onu değiştirebilirsiniz.

Çalışma ayrıca, elbise çoğu ilişkileri daha iyi aşınma önerdi.

18 yaş ve 54 arasında ortalama kadın yıl 12 için giysilerin en sevdiği makale ve bir buçuk yıl, bir yıl daha uzun onun en uzun ilişki düzenlenen's asılı bulunmaktadır.

Katılımcıların ya da yüzde 70 hemen hemen dörtte üçü de sevdikleri ilk görüşte zaman giyim mükemmel makale, kadınların sadece yüzde 54 olarak doğru adam lekelenme olan güveni ise bulma geldi inandığını belirtti.

kadınlar ya da yüzde 48 yarısına yakını, tüketici ürünleri devi Unilever tarafından ankete katılan giyim sevdikleri makale daha onların insandan daha güvenilir onlara güven vermek ve onları seksi hissediyorum yapma dedi.

Copyright © 2007 Reuters Limited.