14 Aralık 2010 Salı

Bir eski Man Dating için Kurallar


Contessa Schexnayder, Frisky By

Evet, her zaman bir şeyler olacak biraz altın kupa ile ilgili genç, gözleri faltaşı gibi açılmış mücadele eden sanatçılar ve bira pong seven frat boys çekici.

Ama bazen biri biraz daha yerleşik ve rafine istiyorum - bir geriye şapka ve Maxim, The New York Times için bir takım elbise tercih birisi.

Zaten kendin bir gümüş tilki, budaklı varsa veya biri için ava vardır, dikkate almak gerekir birkaç şey vardır. tüm ilişkileri gibi, bu veya kısa vadeli olabilir, ama her zaman nasıl davranacağını ya da yaşlı bir adam olarak bilinen görkemli yaratık ile uğraşırken davranmaya bilmek güzel.

referanslar kültür Dikkat pop

Evet, büyük adam "Annie" çıktığında, 5 ne kadar ve bir yıl boyunca kırmızı bir peruk taktığı hikaye anlatmak için cazip olabilir. Sadece, "Annie" çıktığında, o üniversiteden mezun oldu. sorun görüyor musunuz? film, TV şovları ve eskiden fads başvuruda sadece yaş farkı vurgulamaktadır.

Bu nedenle de yetişkinler gibi yaşıyoruz ki, burada ve şimdi bir şeyler odaklanır.

çocuk rolü üzerine almak Don't

O, ancak büyük olabilir ve bu adam senin baban değil - bunu dikkat çekmek için yaptığı bir iş değil. O senin hayatında eksik olan herhangi bir erkek yetişkin figürü yerine olmamalıdır. Eğer özlem ya da bağ eksikse, bir terapist ile bir oturum yapmak. senin yaşlı adam çok daha fazla onun 10 yaşındaki fazla muhtaç olmayın, zaten çocuklar olabileceğini iyi bir şans var.

Aynı onun için gidiyor - o biraz ürpertici çocuk gibi devlet, hendek onu tutmak için çalışıyor eğer. Eğer bir kadın olarak bugüne kadar geldik gerçekten bosajlı olmak ve bir bebek gibi kontrollü istiyorsun?

istersen o kadar hatlar için müzik ne gibi emin olun

Bazı yaşlı erkekler onlar dayanılmaz bulmak bir kadınla tanışıp vesilesiyle tarihinde genç tarihi. Bazı her zaman yaparım. o ve 45's Keşke 25 yaş altı kızlar tarih bir şey uzun vadeli istiyorsanız, bir kırmızı bayrak olmalıdır. Sonuçta, neden o sadece daha yeni bir model için size teslim edecekse üşenmek?

Ve tersine, ne o şimdi çocuklar için hazır ve sizi yolda yıl kadar oluyor görüyoruz yoksa?

diye baştan ne istediğini öğrenin. o düğün çanları veya kol şeker arıyor? Etrafına sopa karar verebilirsiniz bu şekilde - asla sormak acıyor.

Kendiniz olun

Evet, bu bir yorgun ve klişe cümle, ama o da doğru. O yaşlı bir adamla, özellikle, ama tüm ilişkileri için de geçerli. Görmek, büyük adamlar çok daha az onların genç meslektaşlarının daha oyun oynarken yatkındır. Genellikle kim olduklarını ve ne istediğini biliyorum. Onlar da aynı görmek istiyorum. Eğer akıllı güzel ve şaşırtıcı olduğunu bilin. uzun boylu Ayağa kalk ve onu ikinci bir gezdirmek yapılan kadın olmak.

Sadece, biraz daha olgun sürümü kendiniz olun.

Umarım senin gibi hareket yetişkin davranışı çeşit içerir. Onu önce 2 kadar bir Çarşamba günü sizinle çekim yapmak beklememek gerekir - bunun için çağrı diğer arkadaşlarım var. Burada işler karışmaya yerdir. hayat bazıları çoktan olmuştur, istediğiniz deneyimler. anlayış olun ve düşünceli ve o aynı şeyi yapmalı.