19 Eylül 2010 Pazar

'Sarılma Bandit' Tutuklandı


"Sarılma Bandit" - içkili erkek ve taşrada New York onların cüzdan üzerine sıkmak koymak artı-size yankesici - parmaklıklar arkasında, polis söyledi. Myra Castleberry, 48, kefaletle olmadan tutulduğunu ve polis hırsızlık bir on yıl süren çılgınlığı son görmüştü umuyordu.

"Umarım, o hücrede kucaklıyor onu yastık uzun bir süre," Dedektif Çavuş olacağım. Tom Donovan Salı söyledi.

Sarılma Bandit yıldır sabahın erken saatlerinde onları fondling sonra gizlice onların cüzdan çalarak onları rahatsız edici barlar dışında masum erkek onlarca hedeflenmiş. O hırsızlık birkaç saat sonra kurbanların kredi kartlarını kullanmak olur.

Castleberry, 17 kez 1998 ve 2005 yılları arasında ve iki ağır mahkumiyet vardır, hırsızlık şüphesiyle olarak tutuklandı, ancak polis en kurbanları da onu tanımlamak için sarhoş olduklarını söyledi.

O zaman bir Tonawanda adam bildirilen bir Şubat gazete hesap okuma ve sonra polis o sarılma Bandit Ağustos 2005 yılında 238 $ kaybetmiş olarak değiştirildi.

"Biz bir fotoğraf dizisi kurmak, o da dışarı hemen onu aldı," Donovan onun Çarşamba baskı Buffalo News söyledi. "O 'Ben bir yüzü asla unutmayacağım' dedi."

Polis Castleberry Pazar gecesi bir suç garanti büyük hırsızlık şarj üzerine yakalandı. O Cuma Buffalo City Court görünür planlanıyor.