13 Temmuz 2010 Salı

Modern Dating Genellikle Hakkında Sosyal Ağ mı


Bir kişi â € ~ datingâ € ™ görüntü genellikle birini bulma onun arkadaşı ya da â € ~ sevgisi almak olduğunu düşünüyor onun lifeâ € ™. Ancak, günümüzde dating neredeyse sosyal ağ ile eş anlamlıdır. Aklında bir ilişkinin amacı ile önce insanlar olur sadece tarih, Oysa şimdi birçok zihin sadece dostluk birbirimizi görmeye devam. dating beri benzer ilgi sadece arkadaş olma insanlar arasında yapılır ve hatta iyi bir fikir anlaşılabilir bir durumdur.

Bu ISNA € ™ t çok daha ciddi bir tek eşli bir ilişki ancak arayanlar için iyi, ne kadar daha önce algılanmış dating daha iyidir. önemli â € ~ bu oneâ € ™ olup olmadığını bilemezsiniz olabildiğince iyi bir izlenim yapmak olarak var tedirginlik bir bir tarihte çıkıyor olurdu. beklentilerin Bu set bir tarihte ve anksiyete bir sürü yaratacak bir kişi olarak onlar € ™ ne tarihten tepki vereceğini bilmiyorum didnâ kendilerini parçaları gizli tutmaya çalışırdım. Günümüzde, benzer ilgi alanlarına sahip biri çıkıyor, biri evlenmek bulma baskı olmadan, sadece dinlenmek için daha kolay ve daha düşük olarak beklentileri gibi eğlenin. Bu kapalı kalma basıncı alır ve eğlenceli bir sosyal deneyime dönüştürüyor.

Batıda özellikle Modern kültür () daha fazla kariyer odaklı hale gelmiştir. Yani uzun vadeli bir ilişki şey birçok kişi arıyor değildir. için daha gayri yaklaşım uzanan toplumsal onlar ile ortak malzemelerine sahip insanlar kalma bazı ürün elde ederken insanların profesyonel yolları odaklanmasına izin verir. Bu sadece bazı sosyal serbest bırakılması için bir zaman olarak görülüyor olarak değil, aynı zamanda bir fırsat ağa ve katmanlı profesyonel ortamı dışında insanlarla tanışmak çok insan kendi tarihleri hakkında özel edilmektedir.

insanlar dating birçoğu da ciddi geçmişte zarar edilmiş ve savunmasız herkesle henüz olmaya hazır değildir. Böyle çıkıyormuş sadece bir çıkış yolu asmak ve eğlenmek olarak kullanılır. Bu emekliler için de kim yalnız ve arkadaşlar severlerin daha fazla seyir için geçerlidir.

Elbette, bu doesnâ € ™ t o romantik wonâ € ™ t hiç olmak anlamına gelir. Bazen iyi ilişkiler dışında bir romantizm yol açar arkadaşlık olarak başlar. Çoğu zaman insanlar romantik sadece bir süre sonra boşa çıkmak eğilimindedir kıvılcım hissediyorum. bir romantizm dostluk üzerine daha sonra kurulan Ama o anlayış ve güven üzerine inşa etmek için bir temel daha vardır. Orada sadece arkadaş olmak tarafından başlamak çok ilişkileri dating ile başlamak çok dostluklar vardır. İşte tüm dating sahne eğlenceli ve heyecan verici kılıyor.

Bu yüzden izin beklentilerinizi gitmesine ve birçok tarihlerde sönmek ve iyi vakit geçirmek. Zamanında görünecektir Aradığınız ilişki ve tüm bekleyen daha iyi olacaktır.