31 Temmuz 2010 Cumartesi

Flört ve İlişkiler Trouble


ilişkilerde Trouble güneş gibi ortaya; kaçınılmaz. Ama güneş yolunu aksine sorun yolunu huzursuz, gelişmekte olan yetenekli bir sonuç sayısız içine.

insanlar ve üzgün olmak, çünkü make-up her zaman beceriksiz olan çiftler arasında kavga kalp wrenching ve kaygı vericidir. Çoğu zaman, bir garip makyaj yerine, çift ve yukarı tatili mücadele bu şekilde kurulmuştur.

bir kişinin geçmiş aşıkların söz ediyor ise ve / veya ona süre geçerli kız arkadaşı veya erkek arkadaşı birlikte olmanın onları hatırlatan şeyler yapar gibi bugünün ilişki etkileyen geçmiş faaliyetleri kaynaklanabilir kalma Trouble.

Ayrıca, kavgalar doğal stres seviyeleri ve her bireyin ruh halleri üzerine ilişki bağlı olarak meydana gelir. Bunun yararlı biraz zaman ve uzay uzak kişi gerginlik doğar dan almaktır bulabilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve durum gerçekleri kullanarak mantıklı ve kendi olumsuz duyguları ortadan kaldırmak için mücadele çalıştıkları yakıt öfke ve hayal kırıklığı. Çoğu zaman bu sürecin başını temizlemek için yeterlidir ve kendinizi daha iyi hissettirecek. Bir süre ayrı sonunda, hala tedirgin hissediyorsanız ve eşiniz ile üzgün, onları yüz ve BT açıkça hakkında ne rahatsız olduğunu. şeyler ağlama ya da öfkeli olmakla kötü yapmayın.

ve ilişkiler kalma sorun şanslar onlar sert ve işlemek için zor çünkü. o bir an için olsa bile kendinizi bazen diğer kişinin ayakkabılarını ayakta hatırlat.

Getting To Know The Good Guys